Sunday , 5 May 2024

Νίκος Ανδρουλάκης: «Στόχος είναι να είμαστε ισχυρό δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές ώστε να κερδίσουμε τη ΝΔ στις επόμενες εθνικές εκλογές»

Του Γ. Κατσιάνη

Βολές σε βάρος της κυβέρνησης για την πολιτική που ακολουθεί ως προς την αντιμετώπιση της ακρίβειας και του στεγαστικού προβλήματος, εξαπέλυσε από την Πάτρα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης

Μιλώντας σε εκδήλωση της παράταξης «Νέα Δυτική Ελλάδα – Ενωμένοι Μπορούμε» για την περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας με επικεφαλής τον Σπύρο Σκιαδαρέση, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής τόνισε ότι χρειάστηκε να περάσουν δύο χρόνια για να αναγνωρίσει η κυβέρνηση τον πληθωρισμό της απληστίας.

«Το προηγούμενο δεκάμηνο τα υπερκέρδη των super market έφτασαν τα 646 εκατομμύρια ευρώ, ενώ σε σχέση με το 2021 το 1,1 δισ. ευρώ. Οι τράπεζες την τελευταία διετία έβγαλαν 7,5 δισ. κέρδη», σημείωσε και επανέλαβε την πρότασή του για κατάργηση της golden visa στα ακίνητα.

«Μετά από 20 χρόνια στα αστικά κέντρα δεν θα υπάρχει ελληνική ιδιοκτησία. Ως πότε θα βαπτίζουμε ανάπτυξη τον αφελληνισμό της ελληνικής οικονομίας;» αναρωτήθηκε ο κ. Ανδρουλάκης και απηύθυνε κάλεσμα στα στελέχη και τους φίλους του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής να πυκνώσουν τα μηνύματα του Κινήματος στην κοινωνία.

«Στόχος είναι να είμαστε ισχυρό δεύτερο κόμμα στις ευρωεκλογές ώστε την επόμενη ημέρα να καλέσουμε όλες τις υγιείς δυνάμεις της κεντροαριστεράς, να αναγεννήσουνε τον χώρο μας και να κερδίσουμε τη Νέα Δημοκρατία στις επόμενες εθνικές εκλογές», υπογράμμισε ο κ. Ανδρουλάκης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *