Saturday , 20 April 2024

Νυχτερινή επίθεση με βαριοπούλες σε τρία καταστήματα και δύο ΑΤΜ τραπεζών στην Τούμπα – Αδέρφια 29 και 21 ετών οι δράστες

Επίθεση από κουκουλοφόρους με βαριοπούλες δέχτηκαν τρία καταστήματα και δύο ΑΤΜ τραπεζών χθες βράδυ στην περιοχή της Τούμπας, στη Θεσσαλονίκη. Μετά από την άμεση κινητοποίηση της Διεύθυνσης Ασφαλείας Θεσσαλονίκης και με τη συνδρομή των αστυνομικών ομάδων “Ζ” και ΔΙ.ΑΣ., οι δύο δράστες-δυο αδέρφια 29 και 21 ετών-ημεδαποί, συνελήφθησαν και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για φθορές και παράβαση του Νόμου περί όπλων. Στην κατοχή τους βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, και κατασχέθηκαν τσάντες, εντός των οποίων υπήρχαν μαύρες κουκούλες τύπου full face, μαύρα μπουφάν με ενσωματωμένες κουκούλες (πέραν των μπουφάν που ήδη φορούσαν), γάντια μοτοσικλέτας και μία (1) βαριοπούλα, η λαβή της οποίας ήταν τυλιγμένη με σακούλα.

Οι δράστες επιτέθηκαν με βαριοπούλες και προκάλεσαν ζημιές αναλυτικότερα σε καταστήματα αθλητικών ειδών και ενεργειακού παρόχου, σε σούπερ μάρκετ στην οδό Μανδηλαρά και στα ΑΤΜ τραπεζών στις οδούς Γρηγορίου Λαμπράκη και Χριστοφόρου Περραιβού και σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες τράπηκαν σε φυγή χωρίς να μπορέσει κανείς να δει τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους ή τα μέσα μετακίνησής τους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *