Friday , 3 May 2024

Ξανά στο τιμόνι του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης ο Παντελής Φιλιππίδης

«Αποτελεί για μένα ιδιαίτερη τιμή και χαρά η εμπιστοσύνη των μελών του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης στο πρόσωπό μου για τη συνέχιση της προεδρίας του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, ενός από τους μακροβιότερους συνδικαλιστικούς φορείς της χώρας μας», ήταν τα πρώτα λόγια του προέδρου του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Παντελή Φιλιππίδη μετά τη νέα εκλογή του ξανά στην προεδρία του ΕΣΘ. Κι όπως πρόσθεσε «Οι παρούσες συνθήκες αποτελούν μια πρόκληση να συνεχίσουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την αντιμετώπιση των προβλημάτων των κλάδων που εκπροσωπεί ο Εμπορικός Σύλλογος Θεσσαλονίκης. Πάνω απ’όλα όμως θα πρέπει η πολιτεία να σταθεί στο πλευρό της εμπορικής επιχείρησης και της επιχειρηματικότητας γενικότερα που αποτελεί έναν από τους πιο βασικούς πυλώνες του ελληνικού εισοδήματος. Με την υποστήριξη των μελών του νέου διοικητικού συμβουλίου και την αξιοποίηση της εμπειρίας μου, θα προσπαθήσω με όλες μου τις δυνάμεις και με πνεύμα ενότητας να συνεχίσω το δύσκολο έργο του Συλλόγου μας».

Οι εκλογές
Χθες και προχθές, Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου και την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2023, πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Ελεγκτικής Επιτροπής, καθώς και για την εκλογή Αντιπροσώπων στην Ομοσπονδία Εμπορίου Παραγωγικότητας και Επιχειρηματικότητας Κεντρικής – Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
Στο νέο 25μελές Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης, εκλέγονται οι: Παντελής Φιλιππίδης, Μαρία Χαραλαμπίδου, Θεόδωρος-Νίκος Χιονίδης, Παναγιώτης Μενεξόπουλος, Νικόλαος – Θεοδόσιος Ιωάννου, Δημήτριος Δημητρίου, Δημήτριος Ιωάννου, Ρόζα Εδιάρογλου, Γεώργιος Αθανασιάδης, Ιωάννης Βασιλειάδης, Πολυξένη Παπανικολάου, Μπέττυ Χασσόν, Θεοδοσία Ζεγκινιάδου, Ελευθερία Κουγιώνη, Πλάτων Βιλδιρίδης, Μιλτιάδης Παυλίδης, Όθων Πυλαρινός, Κωνσταντίνος Λαγουμάκης, Αναστάσιος Οικονόμου, Αλεξάνδρα Παράσχου, Πολυξένη Καραευθυμίου, Ευστάθιος Μουφτόγλου, Αθανάσιος Ρότσκος, Διαμαντής Μάτζαρης και Μαρία Καμπάνη.
Για την Ελεγκτική Επιτροπή εκλέγονται οι: Αριστοτέλης Ζουρνατσίδης, Μάριος Ιωάννου, Αλεξάνδρα Κασσιανίδου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *