Friday , 29 March 2024

ΟΑΣΘ: Στάση εργασίας των εργαζομένων αύριο από τις 9 μ.μ. μέχρι τη λήξη της βάρδιας και 24ωρη απεργία στις 15 Ιουνίου

Σε στάση εργασίας αύριο, Πέμπτη, από τις 9 το βράδυ μέχρι τη λήξη της βάρδιας και σε 24ωρη απεργία στις 15 Ιουνίου αποφάσισαν να προχωρήσουν οι εργαζόμενοι στον ΟΑΣΘ, σε σημερινή συνεδρίαση του δ.σ. του συνδικάτου τους.

Από την πλευρά της η διοίκηση του Οργανισμού με ανακοίνωσή της επικρίνει το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΘ ότι επιλέγει να υποβάλει για μία ακόμη φορά το επιβατικό κοινό σε άνευ λόγου ταλαιπωρία και το καλεί “να αναλογιστεί τις ευθύνες του απέναντι στους επιβάτες, οι οποίοι θα ταλαιπωρηθούν χωρίς να υπάρχει κάποιος ουσιαστικός λόγος και επαναλαμβάνει ότι τα ζητήματα που απασχολούν τους εργαζόμενους του ΟΑΣΘ είναι δρομολογημένα”.

Κανονικά, σύμφωνα με την ανακοίνωση του Οργανισμού, θα εκτελεστούν αύριο τα δρομολόγια των ειδικά διασκευασμένων οχημάτων εξυπηρέτησης των Ατόμων με Αναπηρίες, καθώς και η νυχτερινή γραμμή Ν1 που εκτελεί το δρομολόγιο ΚΤΕΛ – Αεροδρόμιο Νυχτερινό. Επίσης, όπως γνωστοποίησαν οι εργαζόμενοι, στις 15 Ιουνίου θα λειτουργήσει με προσωπικό ασφαλείας η αστική γραμμή 52 που εξυπηρετεί το ΤΕΙ της Σίνδου, προκειμένου να μην έχουν πρόβλημα οι φοιτητές που δίνουν εξετάσεις.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *