Thursday , 25 April 2024

Οι παραβάσεις για άσκοπες μετακινήσεις σήμερα στη Θεσσαλονίκη- Ικανοποιημένες οι αρχές από τη συμπεριφορά των πολιτών

Δύο παραβάσεις για μετακίνηση εκτός περιφερειακής ενότητας του τόπου κατοικίας και 31 παραβάσεις για άσκοπες μετακινήσεις βεβαιώθηκαν σήμερα από τις 6.00 το πρωί έως τις 3.00 το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη. Στην Κεντρική Μακεδονία, καταγράφηκαν αντίστοιχα τρεις και 30 παραβάσεις.

Σε όλη την Επικράτεια βεβαιώθηκαν 37 παραβάσεις για μετακινήσεις εκτός περιφερειακής ενότητας τόπου κατοικίας και 308 παραβάσεις για άσκοπες μετακινήσεις.

Περισσότεροι από 3.000 αστυνομικοί βρίσκονται από νωρίς το πρωί στους δρόμους για την αποφυγή των μετακινήσεων εκτός τόπου κατοικίας, των άσκοπων μετακινήσεων, αλλά και την αποφυγή καταστάσεων συνωστισμού, με τα πρόστιμα να παραμένουν τα ίδια.

Πάντως πηγές από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας εξέφρασαν την ικανοποίηση τους για την υπεύθυνη στάση που κρατούν μέχρι τώρα οι πολίτες σε ότι αφορά στα μέτρα που έχουν ληφθεί, αλλά και την αισιοδοξία τους ότι θα είναι ανάλογη η στάση των πολιτών σε όλη την διάρκεια του κρίσιμου αυτού τριημέρου, που είναι το τελευταίο πριν από την σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων, τη Δευτέρα 4 Μαίου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *