Sunday , 28 April 2024

ΟΛΘ Α.Ε.: Πρόσω ολοταχώς για την ανάπτυξη συνεργειών με λιμένες διεθνούς σημασίας

Η διεύρυνση της παροχής υπηρεσιών συνδυασμένων μεταφορών, η ανάγκη άμεσης αναβάθμισης της υφιστάμενης σιδηροδρομικής υποδομής και οι συνέργειες με λιμένες διεθνούς σημασίας με σημείο αναφοράς την ανάπτυξη της κρουαζιέρας καθώς το 2024 αναμένονται 79 αφίξεις, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνεδρίασης του Συμβουλίου Χρηστών Λιμένος Θεσσαλονίκης που πραγματοποιήθηκε υπό την προεδρία του Εκτελεστικού Προέδρου Δ.Σ. της ΟΛΘ Α.Ε., Θάνου Λιάγκου.

Στη συνεδρίαση συμμετείχαν συνολικά 19 εκπρόσωποι από 18 φορείς, χρήστες και μέλη της ευρύτερης κοινότητας του λιμένα, οι οποίοι ενημερώθηκαν για τις πρόσφατες εξελίξεις σε σχέση με το επενδυτικό πλάνο της ΟΛΘ Α.Ε., τις επιχειρησιακές της μονάδες και πρωτοβουλίες με επίκεντρο τη βιωσιμότητα.

“Κοινός στόχος και προτεραιότητα της λιμενικής κοινότητας παραμένει η απρόσκοπτη ανάπτυξη και ενίσχυση της διεθνούς ανταγωνιστικότητας του λιμένα της Θεσσαλονίκης. Στην κατεύθυνση αυτή, η συντονισμένη συνεργασία όλων των μελών της κοινότητάς του αποτελεί προϋπόθεση για την παροχή ενός εξελισσόμενου, αποδοτικού και αξιόπιστου δικτύου συνδυασμένων μεταφορών που αναβαθμίζει την εφοδιαστική αλυσίδα της Νοτιοανατολικής, Κεντρικής και Ανατολικής Ευρώπης», δήλωσε ο κ. Λιάγκος.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *