Thursday , 28 March 2024

ΟΛΘ: Επίσκεψη του Αναπληρωτή Πρωθυπουργού Δημόσιας Τάξης και Ασφάλειας & Υπουργού Εσωτερικών της Βουλγαρίας

Ο Αναπληρωτής Πρωθυπουργός Δημόσιας Τάξης και Ασφάλειας και Υπουργός Εσωτερικών της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας, Ivan Demerdzhiev, συνοδευόμενος από τον Περιφερειάρχη του Blagoevgrad, Nikolay Shushkov, τον Γενικό Πρόξενο της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας στη Θεσσαλονίκη, Anton Markov και τον Σύμβουλο του Γενικού Προξενείου της Δημοκρατίας της Βουλγαρίας στη Θεσσαλονίκη, Kremen Stoev, επισκέφθηκε σήμερα την ΟΛΘ Α.Ε.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία πραγματοποιήθηκε σε εξαιρετικό κλίμα, ο Εκτελεστικός Πρόεδρος Δ.Σ. & Διευθύνων Σύμβουλος της ΟΛΘ Α.Ε., Θάνος Λιάγκος, παρουσία και άλλων στελεχών της Εταιρείας, ενημέρωσε τον κ. Demerdzhiev για την πορεία υλοποίησης του Επενδυτικού Πλάνου, την αναβάθμιση των υποδομών και του εξοπλισμού του Λιμένα και έδωσε έμφαση στη στρατηγική επέκτασης της ΟΛΘ Α.Ε. στην ενδοχώρα.

Κλείνοντας, ο κ. Λιάγκος αναφέρθηκε στις ποικίλες υπηρεσίες που παρέχει η ThPA Sofia EAD, το dry port της Εταιρείας στη Σόφια, και στη σημασία τους για τον παγκόσμιο κλάδο μεταφορών και logistics, τονίζοντας ότι η αποστολή της ΟΛΘ Α.Ε. είναι να παρέχει ένα εξελισσόμενο, αποδοτικό και αξιόπιστο δίκτυο συνδυασμένων μεταφορών, που διασφαλίζει και αναβαθμίζει την εφοδιαστική αλυσίδα της ευρύτερης περιοχής στην οποία δραστηριοποιείται, συνεισφέροντας ταυτόχρονα στην ανάπτυξη των συνεργατών της, στη δημιουργία αξίας για όλους τους εταίρους της και την κοινωνία, καθώς και στην προώθηση της βιωσιμότητας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *