Saturday , 4 May 2024

Ο Άδωνις Γεωργιάδης δημοσιοποίησε το πιστοποιητικό εμβολιασμού του για όσους τον…αμφισβήτησαν

Το πιστοποιητικό εμβολιασμού του δημοσιοποίησε ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης. Ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων ο οποίος χθες ανακοίνωσε πως είναι θετικός στον κορωνοϊό, αν και εμβολιασμένος, με ανάρτησή του στο Twitter σημειώνει πως “κανονικά θα πίστευε κάποιος ότι σε μία ασθένεια ενός οποιουδήποτε ανθρώπου άπαντες θα έδειχναν συμπάθεια. Εγώ από χθες δέχθηκα άπειρες ευχές και σας ευχαριστώ αλλά και μεγάλη τοξικότητα”. Όπως λέει, προέβη στη δημοσιοποίηση αυτή γιατί έχει αντιμετωπίσει δύο κατηγορίες. Στην πρώτη απαντά με το πιστοποιητικό εμβολιασμού και στη δεύτερη με το PCR TEST που υπεβλήθη πριν πάει στη δεξίωση για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας στο Προεδρικό Μέγαρο και βγήκε αρνητικό.

Ο κ. Γεωργιάδης εξήγησε ότι η αύξηση του ιικού του φορτίου έγινε ξαφνικά το απόγευμα της Δευτέρας, έκανε πυρετό το βράδυ και σήμερα είναι από το πρωί απύρετος. “Φυσικά θα μείνω μέσα για όσο προβλέπει το πρωτόκολλο. Οι εμβολιασμένοι βάσει πρωτοκόλλου δεν μπαίνουν σε καραντίνα παρά μόνον εάν νοσήσουν”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Επιπλέον ανέφερε ότι “επειδή τώρα θα αρχίσουν τις επόμενες θεωρίες ότι δεν έχω νοσήσει ιδού και το pcr test που βγήκε Δευτέρα προς Τρίτη ξημερώματα που βγήκα θετικός. Δυστυχώς τα τεστ δεν δείχνουν παρά μόνο εάν έχεις ιϊκό φορτίο εκείνη την συγκεκριμένη στιγμή και τίποτε άλλο. Το εμβόλιο η μόνη λύση” σημείωσε ο κ. Γεωργιάδης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *