Friday , 29 March 2024

Ο Γ.Βρούτσης αποκαλύπτει ότι “ξηλώθηκε” από Υπουργός μετά από τις απειλές του Μ.Φουρθιώτη – Συνέντευξη στην εφημερίδα Documento

Με συνέντευξή του σήμερα στο Documento ο πρώην υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης αποκαλύπτει πως ο τηλεπαρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης, μόλις αποκαλύφθηκε απάτη του στο πρόγραμμα “Συνεργασία” καθώς προσπαθούσε να αποσπάσει δημόσιους πόρους εμφανίζοντας πλασματικούς μισθούς, μπούκαρε στο Υπουργείο και απειλούσε ότι θα τον “ξηλώσει” από Υπουργό. Σε λίγες μέρες ο κ. Βρουτσης αντικαταστάθηκε με μίνι ανασχηματισμό.

Όπως αναφέρεται σήμερα στο ρεπορτάζ του Αλέξανδρου Παπαδήμα στην εφημερίδα DOCUMENTO ο πρώην Υπουργός δήλωσε ότι “ήρθε σε εμένα με μπράβους. Φώναζε με θράσος, απειλούσε. Κλωτσούσε πόρτες. Ζητούσε να πληρωθεί τον μήνα που έχασε”.

Η εφημερίδα DOCUMENTO επικοινώνησε με τον πρώην Υπουργό προκειμένου να τον ρωτήσει σχετικά με κομπίνα που φέρεται ότι έστησε ο τηλεπαρουσιαστής Μένιος Φουρθιώτης. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες της ο τηλεπαρουσιαστής φαίνεται να εμφάνισε ξαφνικά μεικτές μηνιαίες αποδοχές συνολικπύ ύψους 80.000ευρώ. Τα ίδια χρήματα σύφμωνα με τις πληροφορίες του ρεπορτάζ έπαιρναν και ατομα που ήταν δίπλα του.

“Σε αναζήτηση από το λογιστήριο διαπίστωσα ότι έπαιρνε μισθούς 60.000-80.000 ευρώ. Το ίδιο και άτομα που ήταν δίπλα του. Αυτό δείχνει σκοπιμότητα. Βρήκε την τρύπα δηλαδή και πήγε να πάρει τα λεφτά. Οταν οι υπάλληλοι το εντόπισαν τρελάθηκαν”, δηλώνει στο Documento που κυκλοφορεί σήμερα ο πρώην Υπουργός Γιάννης Βρούτσης.

‘Επρόκειτο για γεγονός που όπως τόνισε ο κ. Βρούτσης “δεν μπορούσα να δεχτώ. Όχι ως Υπουργός, ως πολίτης. Άλλαξα το νόμο και έτσι με το άρθρο 85 του νόμου 4764/2020 έβαλα πλαφόν 6.500 ευρώ”.

Η αντίδραση του τηλεπαρουσιαστή μόλις αντιλήφθηκε ότι έκλεισε το “παράθυρο” από το οποίο εισέπραττε παράνομα δεκάδες χιλιάδες ευρώ ως μισθό ήταν αυτή που περιγράφει σήμερα ο πρώην Υπουργός στην εφημερίδα DOCUMENTO προκαλώντας ταυτόχρονα πολιτικό σεισμό στο κυβερνητικό επιτελείο αλλά και την οργή της κοινής γνώμης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *