Thursday , 2 May 2024

Ο Νίκος Ανδρουλάκης βάζει πλώρη για το Μαξίμου

Του Γ.Κατσιάνη

Κανείς δεν περίμενε ότι σχεδόν δύο χρόνια μετά την ανάληψη της ηγεσίας από το Νίκο Ανδρουλάκη, το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής θα βρίσκονταν και πάλι σε τροχιά εξουσίας.

Η επανεκκίνηση ξεκίνησε με τις κοινοβουλευτικές εκλογές και συνεχίστηκε με τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών, όπου το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής κατέχει πλέον δύο περιφέρειες και έναν στους τρεις δήμους της χώρας.

“Ο στόχος μας είναι στις επόμενες εθνικές εκλογές το προοδευτικό μας πρόγραμμα να είναι σχέδιο διακυβέρνησης της χώρας”, δήλωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης στη συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα “Το Βήμα”.

Μπορεί σε κάποιους να φαντάζει κάπως υπερβολική αυτή η θέση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος, όμως πριν απαντήσετε, λάβετε υπόψιν ότι η ΝΔ υπέστη την πρώτη της πολιτική της ήττα, μόλις πριν από μία εβδομάδα.

Αυτό σημαίνει ότι επλήγη και η εικόνα του άλλοτε άτρωτου Κυριάκου Μητσοτάκη, ο οποίος καλείται να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα και να αφήσει κατά μέρους τις αλαζονικές πρακτικές, αν δεν θέλει να πάθει νέο στραπάτσο στις ευρωεκλογές.

Την ίδια ώρα, ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. δείχνει να έχει χωριστεί σε δύο στρατόπεδα, με τον Στέφανο Κασσελάκη να αμφισβητείται από κομματικά στελέχη που εκπροσωπούν διαφορετικές συνιστώσες.

Συνεπώς, η μόνη πολιτική δύναμη που προβάλλει ως εναλλακτική επιλογή για το μέλλον του τόπου είναι το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής.

Δεν είναι η πρώτη φορά που το γράφω και θα συνεχίσω να το επαναλαμβάνω μέχρι την ημέρα που θα γίνει πραγματικότητα.

Και πιστέψτε με, δεν θα αργήσει να έρθει αυτή η ημέρα…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *