Thursday , 28 March 2024

Ο Στέργιος Πιτσιόρλας νέος Πρόεδρος του Ομίλου AVIAREPS

Την προεδρία του Ομίλου της AVIAREPS αναλαμβάνει, μετά την ολοκλήρωση των σχετικών εταιρικών διαδικασιών, ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης και πρώην πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ, νομικός Στέργιος Πιτσιόρλας.

H AVIAREPS αποτελεί έναν σημαντικό επιχειρηματικό Όμιλο με δραστηριότητες που εκτείνονται από αεροπορικές υπηρεσίες επίγειας εξυπηρέτησης (ground handling), τουρισμού, αεροπορίας, logistics και cargo όπως η Swissport Hellas και Skyserv, καθώς και η αεροπορική εταιρεία Sky Express.

Ο κ. Πιτσιόρλας είναι νομικός και έχει εργαστεί ως διευθυντικό στέλεχος σε εταιρείες που δραστηριοποιούνται στους τομείς των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και του τουρισμού. Από το 1982 έως το 2004 άσκησε τη δικηγορία, ενώ εργάστηκε αργότερα ως ειδικός σύμβουλος με αντικείμενο την αξιολόγηση Μεσογειακών Ολοκληρωμένων Προγραμμάτων (ΜΟΠ) Ανατολικής και Κεντρικής Ελλάδος. Στην επιχειρηματική “αρένα’ δραστηριοποιήθηκε από το 2010 στον κλάδο των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας στις εταιρείες «Αιολικό Πάρκο Μαυροβούνι Α.Ε.» και «Αιολική Ζάρακα Κούπια Α.Ε.». Διετέλεσε Πρόεδρος των εταιρειών «Med Sea Health Α.Ε.» και «Μare Village A.E.» με αντικείμενο την υλοποίηση τουριστικού επενδυτικού σχεδίου στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής, ενώ έχει υπάρξει πρόεδρος και της της κατασκευαστικής εταιρείας «Stroicentre Real Estate Construction Company A.E.».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *