Saturday , 20 April 2024

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας επιβεβαίωσε το ρεπορτάζ του thesseconomy για την καταβολή εξαιρέσιμων και αργιών του 2019

Του Γ. Κατσιάνη

Η απόφαση του υπουργού Εθνικής Άμυνας, Νίκου Παναγιωτόπουλου να εγκρίνει εξαιρέσιμα και αργίες σε χιλιάδες στελέχη του στρατού ξηράς επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του thesseconomy.gr της 7ης Δεκεμβρίου, με τίτλο «Χριστουγεννιάτικος ‘μποναμάς’ για εξαιρέσιμα και αργίες σε χιλιάδες αξιωματικούς και υπαξιωματικούς του στρατού ξηράς». https://thesseconomy.gr/%cf%87%cf%81%ce%b9%cf%83%cf%84%ce%bf%cf%85%ce%b3%ce%b5%ce%bd%ce%bd%ce%b9%ce%ac%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%bf%cf%82%ce%bc%cf%80%ce%bf%ce%bd%ce%b1%ce%bc%ce%ac%cf%82-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%ce%b5/

«Με ρύθμιση που διευθετεί ένα πολυετές πρόβλημα, ενέκρινα τις αιτηθείσες ανακατανομές πιστώσεων του προϋπολογισμού του Γενικού Επιτελείου Στρατού, ύψους 3,6 εκατ. ευρώ, για την άμεση πληρωμή της αποζημίωσης λόγω εκτέλεσης 24ωρης υπηρεσίας τα Σάββατα, Κυριακές, επίσημες αργίες και τις κατά περίπτωση τοπικές αργίες στο μόνιμο στρατιωτικό προσωπικό του Ελληνικού Στρατού, για το έτος 2019», γράφει στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Πρόκειται για τη δεύτερη, οικονομικής φύσεως πρωτοβουλία που αναλαμβάνει ο κ. Παναγιωτόπουλος, σε διάστημα 10 μόλις ημερών, μετά την εξαγγελία για την χορήγηση του επιδόματος των 120 ευρώ, με την μορφή οδοιπορικών.

Και του χρόνου, υπουργέ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *