Friday , 29 March 2024

Πέτσας: “Κανένας μαθητής δε θα παρακολουθεί μάθημα χωρίς μάσκα”

“Κανένας μαθητής δε θα παρακολουθεί μάθημα χωρίς να φορά μάσκα” ξεκαθάρισε για άλλη μία φορά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας. Ο κ. Πέτσας μιλώντας στο ΣΚΑΪ, τόνισε ότι η ευθύνη για τη διανομή των μασκών από τις 14 Σεπτεμβρίου ανήκει στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ).

Όπως είπε “δεν υπάρχει κανένα ζήτημα, ούτε όσον αφορά την προσοχή του μαθητή στο μάθημα με τη χρήση της μάσκας, ούτε όσον αφορά την υγεία του. Επομένως, το βασικό ζήτημα είναι να πειστούν οι γονείς και οι μαθητές, ιδίως μεγαλύτερης ηλικίας, ότι είναι για την υγεία τους η χρήση της μάσκας« υπογράμμισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και πρόσθεσε ότι “σε μεγάλο βαθμό, εξαρτάται από το κάθε σχολείο, από τον εκπαιδευτικό και γι’ αυτό τους θέλουμε όλους συμμάχους και πρεσβευτές όλων αυτών των πολιτικών που εφαρμόζουμε, για την προστασία της Δημόσιας Υγείας».

Αναφερόμενος στην οικονομική ύφεση επεσήμανε ότι προέρχεται από το γεγονός ότι είχαμε lockdown εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού. Ξεκαθάρισε δε, ότι η ύφεση ρεκόρ για το β’ τρίμηνο στο 15,2%, δεν αλλάζει το σχεδιασμό της κυβέρνησης και το πακέτο μέτρων που θα εξαγγείλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στη ΔΕΘ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *