Thursday , 28 March 2024

ΠΑΜΕ: “Οι μπαταχτσήδες μπορεί να είναι στα τραπέζια που συναναστρέφεται ο κ. Γεωργιάδης – Ζημιά είναι να σε πετάνε στο δρόμο”

Της Σοφίας Ξανθοπούλου

Τις δηλώσεις του Υπουργού Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη ότι «η προστασία της α’ κατοικίας είναι ζημιά για την οικονομία» καταγγέλλει το ΠΑΜΕ.

Με ανακοίνωσή του επισημαίνει ότι “οι δηλώσεις του Υπουργού είναι ωμή προαναγγελία της θύελλας πλειστηριασμών που ετοιμάζει η κυβέρνηση της ΝΔ για να εξυπηρετήσει funds και τραπεζίτες. Οι προκλητικές δηλώσεις Γεωργιάδη πατάνε στο αντιδραστικό πλαίσιο που προετοίμασε ο ΣΥΡΙΖΑ, με χαρακτηριστικότερο το «ιδιώνυμο», που ποινικοποιεί τις κινητοποιήσεις ενάντια στους πλειστηριασμούς”.

Μιλώντας στο thesseconomy ο εκπρόσωπος της ομοσπονδίας οικοδόμων και επικεφαλής της επιτροπής προστασίας της λαϊκής κατοικίας Βάλσαμος Συρίγος, τόνισε ότι για τους εργαζόμενους και τον φτωχόκοσμο «ζημιά είναι» το να σε πετάνε στον δρόμο, αυτοί που έχουν τρία και τέσσερα και πέντε σπίτια”. Ο κ. Συρίγος επεσήμανε ότι οι δηλώσεις του κ. Γεωργιάδη υπηρετούν τους τραπεζικούς ομίλους και μόνο.

Σχολίασε δε και τη διευκρίνιση που έκανε ο κ. Γεωργιάδης ότι η δήλωσή του αφορούσε στους “μπαταχτσήδες” λέγοντας ότι “οι μπαταχτσήδες που λέει ο κ. Γεωργιάδης μπορεί να είναι στα τραπέζια που συναναστρέφεται. Τους βλέπει καθημερινά”.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *