Saturday , 20 April 2024

ΠΑΜΕ: Συγκέντρωση Συνδικάτων στη ΔΕΘ…χωρίς ΔΕΘ – Στην Πλατεία ΧΑΝΘ, το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου, στις 6.30 μ.μ.

Την καθιερωμένη του συγκέντρωση διαμαρτυρίας για την οικονομική πολιτική θα πραγματοποιήσει το ΠΑΜΕ το Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου, την ώρα που ο πρωθυπουργό;ς, Κυριάκος Μητσοτάκης θα εγκαινιάζει με την ομιλία του το “Thessaloniki Helexpo Forum”, δηλαδή το Πολιτικο-Οικονομικό Φόρουμ που διοργανώνει ο εθνικός εκθεσιακός φορέας, για να διασώσει το πολιτικό έστω κομμάτι της ΔΕΘ, αφού η Έκθεση αυτή καθεαυτή ως γνωστόν δεν θα διεξαχθεί φέτος λόω των μέτρων αποτροπής διάδοσης του νέου κορωνοίού.

Αναλυτικότερα, το ΠΑΜΕ διοργανώνει, όπως αναφέρει η αφίσα που έχει τυπώσει και αποστείλει και στα δημοσιογραφικά γραφεία, συγκέντρωση συνδικάτων στις 6.30 το απόγευμα του Σαββάτου 12 Σεπτεμβρίου στηνΠλατεία ΧΑΝΘ, με μήνυμα-σύνθηα “Πληρώσαμε πολλά! Δεν θα πληρώσυμε ξανά!”.

Ακριβώς,όμως, λόγω του ότι η ΔΕΘ δεν θα διεξαχθεί λόγω της πανδημίας του covid-19 και επειδή η Θεσσαλονίκη είναι μια ιδιαίτερα επιβαρυμένη με τον νέο ιό περιοχή, με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται πώς θα περιφρουρήσει και τηρήσει το ΠΑΜΕ – ή/και όποιος άλλος συνδικαλιστικός φορέας το ακολουθήσει το παράδειγμά του – την τήρηση των αποστάσεων και εν γένει των μέτρων αποφυγής διάδοσης του νέου ιού.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *