Thursday , 28 March 2024

Παναγιώτης Κοκκόρης: “Τα υψηλά προαπαιτούμενα μιας αποτελεσματικής διοίκησης δεν μπορούν να τα υπηρετήσουν άτομα που έχουν ιδεοληψίες στην πολιτική”

Επίσκεψη στις Η’ και Ζ’ δημόσιες οικονομικές υπηρεσίες (ΔΟΥ) Θεσσαλονίκης και την ΔΟΥ Καλαμαριάς, πραγματοποίησε ο υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Α’ Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Κοκκόρης και ενημερώθηκε για τις δράσεις και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

“Όλες οι αποφάσεις που λαμβάνονται από τους φορείς και την κυβέρνηση, οφείλουν να βασίζονται στην πιο βαθιά εμπειρία, στην πιο εμπεριστατωμένη γνώση των καταστάσεων και των προβλημάτων και να λαμβάνουν πρώτιστα υπόψη τους τον άνθρωπο. Αυτά ήταν τα στοιχεία και της δικής μου, επιτυχημένης θέλω να πιστεύω, θητείας ως γενικός γραμματέας του Υπουργείου Κοινωνικών Ασφαλίσεων.Τα υψηλά προαπαιτούμενα μιας αποτελεσματικής διοίκησης, σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να τα υπηρετήσουν άτομα που δεν έχουν βρεθεί βαθιά μέσα στον καθημερινό μόχθο και δεν έχουν ουσιαστική επαγγελματική εμπειρία. Ακόμη περισσότερο, δεν μπορούν να τα υπηρετήσουν άτομα που έχουν ιδεοληψίες και ερασιτεχνικές προσεγγίσεις πάνω στην πολιτική”, δήλωσε ο κ.Κοκκόρης, ο οποίος στη συνέχεια επισκέφθηκε και τις ΕΦΚΑ Καλαμαριάς και Τούμπας.

“Μόνο μια κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, η οποία στελεχώνεται από τα πιο ικανά και διακεκριμένα στελέχη στο χώρο τους, μπορεί να εγγυηθεί ότι οι συμπολίτες μας θα λαμβάνουν τις καλύτερες και πιο εγγυημένες υπηρεσίες ώστε να ενισχύεται ο αγώνας τους και να αντιμετωπίζουν νικηφόρα τις καθημερινές προκλήσεις. Μόνο μια κυβέρνηση με το όραμα της δημιουργικής και απελευθερωμένης Ελλάδας της επιχειρηματικότητας και της σκληρής δουλειάς, το όραμα του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας, εγγυάται ένα πραγματικά καλύτερο αύριο για όλους τους Έλληνες”, υπογράμμισε ο κ.Κοκκόρης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *