Tuesday , 27 October 2026

“Παρέλαση” εταιρειών τεχνολογίας και πληροφορικής στη Θεσσαλονίκη

Του Γ.Κατσιάνη

Ραντεβού στη Θεσσαλονίκη δίνουν το διήμερο 17 και 18 Μαΐου δεκάδες εταιρείες τεχνολογίας, στο πλαίσιο του TechSaloniki 2024.

Το παρών αναμένεται να δώσουν η ΕΥ, μια από τις μεγαλύτερες και ταχύτερα αναπτυσσόμενες εταιρείες παροχής επαγγελματικών υπηρεσιών στην ελληνική αγορά, με βαθιά γνώση των κλάδων της οικονομίας και ένα ισχυρό δίκτυο ανθρώπων ανά τον κόσμο, η Accenture, εταιρεία παροχής υπηρεσιών προς επιχειρήσεις με εξειδικευμένη γνώση και εμπειρία για περισσότερους από 40 κλάδους, η Netcompany-Intrasoft που δραστηριοποιείται στον χώρο της πληροφορικής, προσφέροντας καινοτόμες λύσεις σε ιδιωτικούς και δημόσιους φορείς και η Kaizen Gaming, η μεγαλύτερη game tech εταιρεία στην Ελλάδα και μια από τις κορυφαίες στην βιομηχανία των τυχερών παιχνιδιών.

Στο πλαίσιο του TechSaloniki 2024,θα πραγματοποιηθούν job interviews, εταιρικές παρουσιάσεις, διαδραστικά workshops και ομιλίες από καταξιωμένους επιστήμονες και επαγγελματίες.

Check Also

Σε ρόλο…ιεραπόστολου της νομιμότητας η κυβέρνηση, μετά τα Τέμπη, τον ΟΠΕΚΕΠΕ, τις υποκλοπές και τους παράνομους διορισμούς στο δημόσιο

Του Γ.Κατσιάνη Το τελευταίο διάστημα, η κυβέρνηση έχει εξαπολύσει πογκρόμ κατά των κυκλωμάτων διαφθοράς που …