Tuesday , 7 May 2024

Παρέμβαση Γιουτίκα για την μη πρόσκληση του Άρη στη σύσκεψη για την αθλητική βία: “Δεν μπορεί να απουσιάζει ο σύλλογος που τα τελευταία χρόνια έχει θρηνήσει δύο δικά του παιδιά”

Του Γ.Κατσιάνη

Έντονες αντιδράσεις προκαλεί ο αποκλεισμός της ΠΑΕ Άρης από την σύσκεψη για την αθλητική βία που συγκάλεσε την προσεχή Τετάρτη 16 Αυγούστου ο πρωθυπουργός στο Μέγαρο Μαξίμου, με την συμμετοχή του προέδρου της UEFA, Αλεξάντερ Σέφεριν και των προέδρων των ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός και ΑΕΚ.

Μεταξύ αυτών είναι και ο γνωστός για τα “κίτρινα” του αισθήματα, αντιπεριφερειάρχης Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος, Κώστας Γιουτίκας, ο οποίος αφού χαιρετίζει την πρωτοβουλία της κυβέρνησης, τονίζει ότι “εκ…παραδρομής δεν έχει κληθεί ο Άρης στη  συνάντηση  της ερχόμενης Τετάρτης”.

“Από τη  σύσκεψη της επόμενης εβδομάδας με την ευρωπαϊκή ομοσπονδία, δεν μπορεί να απουσιάζει ο σύλλογος που τα τελευταία χρόνια έχει θρηνήσει δύο δικά του παιδιά. Δεν μπορεί να απουσιάζει η ΠΑΕ  Άρης, που αγωνίζεται στα ευρωπαϊκά γήπεδα ανελλιπώς τα 5 τελευταία χρόνια, όπως και οι υπόλοιποι 4 μεγάλοι  σύλλογοι του ελληνικού ποδοσφαίρου. Την ώρα μάλιστα που  οι φίλαθλοι της ομάδας  διακρίνονται για την ψύχραιμη, χωρίς ακρότητες συμπεριφορά τους”, υπογραμμίζει ο κ. Γιουτίκας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *