Wednesday , 24 April 2024

Παραίτηση-σοκ αντιδημάρχου, 70 ημέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων του!

Του Γ. Κατσιάνη

Αίσθηση έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Νάουσας, η ξαφνική παραίτηση του αντιδημάρχου Διοικητικών, Οικονομικών Υπηρεσιών, Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και ΚΕΠ, Γιώργου Βασιλείου.  

Ειδικότερα, ο κ. Βασιλείου έστειλε το μεσημέρι της Δευτέρας επιστολή στο δήμαρχο Νάουσας, Γ. Καρανικόλα, στην οποία ανέφερε την απόφαση του να παραιτηθεί από το πόστο που διατηρούσε, εδώ και 70 ημέρες.

«Δέχτηκα εγγράφως την παραίτηση του Αντιδημάρχου Διοικητικών, Οικονομικών Υπηρεσιών, Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και ΚΕΠ, κ. Γιώργου Βασιλείου, την οποία και έκανα αποδεκτή. Σέβομαι την προσωπική απόφαση  του κ. Βασιλείου και τον ευχαριστώ θερμά για την κοινή προσπάθεια, καθώς έχουμε δώσει κοινούς αγώνες τόσο κατά την προεκλογική περίοδο όσο και κατά τους πρώτους μήνες διοίκησης του Δήμου μας. Θα συνεχίσουμε να δίνουμε τους ίδιους αγώνες ως μέλη του δημοτικού συμβουλίου», δήλωσε ο δήμαρχος Νάουσας.

Αν και στην επιστολή δεν γίνεται αναφορά στα αίτια που ώθησαν τον κ. Βασιλείου  σε αυτή την απόφαση, πληροφορίες αποδίδουν το γεγονός σε λόγους υγείας και συγκεκριμένα στην κόπωση που υπέστη.

Ο κ. Βασιλείου έχει αυτοδιοικητική εμπειρία καθώς στο παρελθόν διετέλεσε αντιδήμαρχος Ειρηνούπολης Ημαθίας (2011-2012), πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του δήμου Νάουσας  και πρόεδρος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Νάουσας (ΔΕΥΑΝ), την περίοδο 2013-2014.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *