Tuesday , 23 April 2024

Πατέρας εγκατέλειψε τα δύο του παιδιά για ένα…iphone!

Του Γ. Κατσιάνη

Ένα αποκαλυπτικό περιστατικό που σημειώθηκε σε εμπορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης φέρνει στο φως σήμερα το thesseconomy.gr.

Πρωταγωνιστής της ιστορίας είναι ο πατέρας δύο παιδιών, ηλικίας 7 και 5 ετών, αντίστοιχα.

Πριν από λίγες ημέρες, ο πατέρας επισκέφτηκε μαζί με τα δυο του παιδιά πολυκατάστημα ηλεκτρονικών ειδών.

Ενώ λοιπόν η οικογένεια περιηγούνταν στο κατάστημα και επεξεργάζονταν τις συσκευές κινητών τηλεφώνων, ξαφνικά ο πατέρας αποφάσισε να βάλει στην τσέπη του ένα iphone.

Για κακή του τύχη όμως, έγινε αντιληπτός από υπάλληλο ιδιωτικής εταιρίας παροχής υπηρεσιών ασφαλείας (security), με αποτέλεσμα ο πατέρας να κατευθυνθεί τρέχοντας προς την έξοδο του καταστήματος, προκειμένου να διαφύγει.

Ωστόσο, δεν φρόντισε να πάρει μαζί του τα δύο του παιδιά, τα οποία συνέχισαν ανυποψίαστα τη βόλτα τους στο κατάστημα.

Παρά την καταδίωξη από τους υπαλλήλους ασφαλείας του καταστήματος και του εμπορικού κέντρου, ο πατέρας κατάφερε τελικά να διαφύγει της σύλληψης.

Λίγη ώρα αργότερα, υπάλληλος του καταστήματος εντόπισε τα δύο παιδιά να αναζητούν τον πατέρα τους, ο οποίος όμως είχε γίνει «καπνός».

«Η συνάδελφος τηλεφώνησε στην αστυνομία και ανέφερε το περιστατικό. Λίγο αργότερα, έφτασε στο εμπορικό κέντρο, περιπολικό. Οι αστυνομικοί μίλησαν με το επτάχρονο παιδί και αφού ενημερώθηκαν σχετικά, μετέφεραν τα δύο παιδιά στην διεύθυνση κατοικίας τους», δήλωσε στο thesseconomy.gr, υπάλληλος του καταστήματος.

Όσον αφορά τον πατέρα τους, άγνωστο παραμένει τι τον ώθησε να «ανταλλάξει» τα παιδιά του με ένα κινητό τηλέφωνο, τελευταίας τεχνολογίας…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *