Thursday , 28 March 2024

Περιστατικά ανο(η)σίας της αγέλης

Του Γ. Κατσιάνη

Ούτε σε μία, ούτε σε δύο αλλά συνολικά σε… έξι(!) περιπτώσεις χρειάστηκε να παρέμβει το περασμένο Σάββατο η αστυνομία, προκειμένου να αποτρέψει τη διεξαγωγή ισάριθμων πάρτι, σε περιοχή της Θεσσαλονίκης.

Όπως αποκαλύπτει το thesseconomy.gr, το τραγικό στην υπόθεση είναι τα πάρτι επρόκειτο να πραγματοποιηθούν σε έξι διαφορετικά σπίτια συνοικισμού της δυτικής Θεσσαλονίκης.

Ωστόσο, στα εορταστικά σχέδια των διοργανωτών έβαλαν πρόωρο τέλος οι περίοικοι, οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία, λόγω των… υψηλών ντεσιμπέλ.

Βόλτα στο… κατάστημα κινητής τηλεφωνίας

Υπάρχουν, όμως και παράδοξα καθημερινά φαινόμενα που απαντούν σε όσους αναρωτιούνται γιατί η Θεσσαλονίκη σπάει το ένα ρεκόρ μετά το άλλο ως προς τον αριθμό των διαπιστωμένων κρουσμάτων.   

Η πλέον χαρακτηριστική περίπτωση είναι αυτή που περιγράφει επαγγελματίας, ο οποίος διατηρεί κατάστημα κινητής τηλεφωνίας.                                                        

«Πολλοί ηλικιωμένοι στέλνουν μήνυμα ότι θα πάνε για παράδειγμα στο σούπερ μάρκετ και έρχονται στο κατάστημα για… βόλτα», δήλωσε στο thesseconomy.gr.

Εξίσου χαρακτηριστική είναι και η περίπτωση καταναλωτών, οι οποίοι όταν  βρίσκονται μέσα σε κατάστημα και συγκεκριμένα, στο ταμείο, συνηθίζουν να βγάζουν την… μάσκα.

Προφανώς, ξεχνούν ότι και αυτή η ενέργεια τιμωρείται με πρόστιμο 300 ευρώ…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *