Monday , 6 May 2024

Περιφέρεια Θεσσαλίας: Αύριο η Ελευθερία Τζανακούλη ανακοινώνει την στήριξη της σε Αγοραστό ή Κουρέτα

Του Γ.Κατσιάνη

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι παρασκηνιακές διεργασίες για την επαναληπτική εκλογική αναμέτρηση για την περιφέρεια της Θεσσαλίας.

Όπως αποκαλύπτει το thesseconomy.gr, αύριο, Παρασκευή η επικεφαλής της παράταξης “Ενωμένοι Θεσσαλοί”, Ελευθερία Τζανακούλη, θα παραχωρήσει συνέντευξη, όπου επρόκειτο να ανακοινώσει την στήριξη της σε έναν εκ των κ.κ. Αγοραστό και Κουρέτα.

Η επιλογή της κας Τζανακούλη φέρεται να αποτελεί βαρόμετρο για τις επικείμενες εκλογές, καθώς εκτός από το 9, 49% που συγκέντρωσε την Κυριακή, είναι και ανιψιά του τέως δημάρχου Λαρισαίων και ειδικού γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας, Κώστα Τζανακούλη.  

Πληροφορίες αναφέρουν ότι τα τελευταία 24ωρα ασκούνται πιέσεις προς τον κ. Τζανακούλη να μεσολαβήσει για να πείσει την επικεφαλής των “Ενωμένων Θεσσαλών” να στηρίξει δημόσια τον “γαλάζιο”, νυν περιφερειάρχη, Κώστα Αγοραστό.

Μένει να δούμε αν και κατά πόσο αν η κα Τζανακούλη θα ενδώσει σε αυτές τις πιέσεις ή θα στηρίξει δημόσια την υποψηφιότητα του κ. Κουρέτα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *