Saturday , 20 April 2024

ΠΟΒΑΚΩ: Οι 120 δόσεις να ισχύσουν για όλα ανεξαιρέτως τα φυσικά και νομικά πρόσωπα

Ρύθμιση 120 δόσεων για όλα ανεξαιρέτως τα φυσικά και νομικά πρόσωπα που οφείλουν και αύξηση των 12 δόσεων της πάγιας ρύθμισης σε 36, για τουλάχιστον έναν χρόνο ζητά η ΠΟΒΑΚΩ (Πανελλήνια Ομοσπονδία Βιοτεχνών Αργυροχρυσοχόων Κοσμηματοπωλών Ωρολογοπωλών).

“Με αφορμή την συζήτηση  στην Βουλή, του σχεδίου νόμου για την  ρύθμιση οφειλών προς τους φορείς κοινωνικής ασφάλισης και την εφορία – αναφέρει η Ομοσπονδία σε σχετική ανακοίνωσή της – θα επαναλάβουμε την πάγια θέση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Βιοτεχνών Αργυροχρυσοχόων Κοσμηματοπωλών Ωρολογοπωλών, για την μέριμνα σχεδίασης μιας ρύθμισης 120 δόσεων,  για όλα ανεξαιρέτως τα φυσικά και νομικά πρόσωπα που οφείλουν.

Απαραίτητο θεωρείται επίσης, η πάγια ρύθμιση των 12 δόσεων να ανέλθει στις 36, για τουλάχιστον ένα χρόνο, ώστε να ενισχυθεί η ρευστότητα των καταστημάτων και επιχειρήσεων της χώρας μας.

Ελπίζουμε ότι, μέσω αυτής της ρύθμισης θα αποφευχθεί η συνεχής υποβάθμιση της αγοράς που έχει σαν αποτέλεσμα την παύση λειτουργίας καταστημάτων και επιχειρήσεων, με οδυνηρά αποτελέσματα στην οικονομία. Οι δόσεις που ζητούμε θα αποτελέσουν μια μικρή ανάσα ώστε να συνεχίσει τις προσπάθειες του ο επιχειρηματικός κόσμος, μέσα στο υφιστάμενο ασφυκτικό οικονομικό περιβάλλον.         

Παράλληλα να ληφθεί μέριμνα, ώστε να ανακουφιστούν και οι  φορολογούμενοι που ήταν  συνεπείς στις οικονομικές τους υποχρεώσεις”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *