Saturday , 27 April 2024

Ποιες είναι οι τρεις εταιρίες από τη Θεσσαλονίκη που εντάχθηκαν στο πρόγραμμα ΟΠΑΠ Forward Green

Του Γ.Κατσιάνη

“Ψήφο εμπιστοσύνης” στις νέες επιχειρήσεις της Θεσσαλονίκης δίνει το πρόγραμμα του ΟΠΑΠ Forward Green.

Ειδικότερα, από τις συνολικά 13 επιχειρήσεις που εντάχθηκαν στον έκτο κύκλο του προγράμματος, οι τρεις έχουν έδρα στο νομό Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για την AggroApps, η οποία παρέχει ψηφιακές λύσεις στον πρωτογενή τομέα, η Softweb που κατασκευάζει λογισμικό και είναι ένας από τους 40 καλύτερους κατασκευαστές m-Commerce παγκοσμίως και οι Γουμένισσες, οι οποίες δραστηριοποιούνται στον τομέα της παραγωγής ελληνικών παραδοσιακών προϊόντων.

“Είμαστε σίγουροι ότι η υποστήριξη που θα λάβουμε θα μας βοηθήσει να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικότερα τις προκλήσεις, να εμπνευστούμε και να μάθουμε μέσα από άλλα επιτυχημένα επιχειρηματικά παραδείγματα!”, δήλωσε η managing director της AggroApps, Μάχη Συμεωνίδου.

“Μέσα από το πρόγραμμα 𝝤𝝥𝝖𝝥 𝗙𝗼𝗿𝘄𝗮𝗿𝗱 και την συνεργασία με τον 𝝤𝝥𝝖𝝥 και την 𝗘𝗻𝗱𝗲𝗮𝘃𝗼𝗿 𝗚𝗿𝗲𝗲𝗰𝗲 φιλοδοξούμε να διεκδικήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το momentum που έχουμε στην αγορά της Πληροφορικής”, δήλωσε ο διευθύνων σύμβουλος της Softweb, Χάρης Δημητρακόπουλος.

“Φιλοδοξούμε μέσα από το πρόγραμμα ΟΠΑΠ Forward και την συνεργασία με τον ΟΠΑΠ και την Endeavor Greece να προχωρήσουμε στα επόμενα βήματα ανάπτυξής μας, με νέες ιδέες, γεύσεις και προϊόντα διεκδικώντας μια θέση στην παγκόσμια αγορά», σημειώνουν με ανάρτηση στον προσωπικό τους λογαριασμό οι Γουμένισσες.

Να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο του προγράμματος, η Endeavor Greece θα παρέχει στις 13 επιχειρήσεις, υπηρεσίες ολοκληρωμένης καθοδήγησης μέσω ενός δικτύου επιτυχημένων επιχειρηματιών και υψηλόβαθμων στελεχών της αγοράς, εκπαιδευτικά σεμινάρια σε τομείς όπως η στρατηγική, η διαχείριση οικονομικών και ανθρώπινου δυναμικού, το marketing και οι πωλήσεις, το branding και η επικοινωνία καθώς και πρόσβαση σε χρηματοδοτικά εργαλεία σε συνεργασία με την Εθνική Τράπεζα και σε διεθνείς αγορές.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *