Sunday , 5 May 2024

Πού και τί ώρα ψηφίζουν οι υποψήφιοι δήμαρχοι Θεσσαλονίκης, Καλαμαριάς και Κορδελιού-Ευόσμου

Λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες για το β΄γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών κι όλα είναι έτοιμα για την ανάδειξη των δημάρχων και των περιφερειαρχών στους 84 δήμους και στις έξι Περιφέρειες της χώρας. Στην Περιφερειακή Ενότητα της Θεσσαλονίκης θα γίνουν επαναληπτικές εκλογές σε έξι δήμους. Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχουν ανακοινωθεί οι υποψήφιοι θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα στα παρακάτω εκλογικά τμήματα:

Στο δήμο Θεσσαλονίκης
Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου ο επικεφαλής του συνδυασμού «ΝΑΙ στη ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ», δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας, θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 11 το πρωί, στο 2ο ΓΕΛ Θεσσαλονίκης, Ικτίνου 5, στο 378ο εκλογικό τμήμα.
Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, και επικεφαλής της παράταξης «Ομάδα για τη Θεσσαλονίκη», Στέλιος Αγγελούδης θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 10.00 το πρωί στο 34ο Δημοτικό Σχολείο Θεσσαλονίκης στην οδό Αρριανού 3.

Στο δήμο Καλαμαριάς
Στο 1ο Γυμνάσιο στην οδό Χηλής στην Καλαμαριά θα ασκήσει στις 8.30 το πρωί της Κυριακής, 15 Οκτωβρίου, το εκλογικό του δικαίωμα ο επικεφαλής της παράταξης «Γενιά Δημιουργίας» και δήμαρχος Καλαμαριάς Γιάννης Δαρδαμανέλης.
Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου η υποψήφια δήμαρχος Καλαμαριάς και επικεφαλής της παράταξης «Καλαμαριά Μητέρα Πόλη» Χρύσα Αράπογλου θα ασκήσει το εκλογικό της δικαίωμα στις 12.00 το μεσημέρι στο 5ο δημοτικό σχολείο Καλαμαριάς, Αδραμυτίου 2 στην Πλατεία Σκρα.

Στο δήμο Κορδελιού – Ευόσμου
Ο υποψήφιος για το δημαρχιακό θώκο του Κορδελιού –Ευόσμου Ελευθέριος Αλεξανδρίδης επικεφαλής της παράταξης «Δήμο Πρωταγωνιστή» θα ψηφίσει στις 11.00 το πρωί στο 11ο Δημοτικό Σχολείο της Ηλιούπολης. Ο νυν δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης «Νέα Πνοή με Ήθος και Όραμα για το Δήμο μας» Κλεάνθης Μανδαλιανός θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα στις 10.30 το πρωί στο 2ο Γυμνάσιο Ευόσμου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *