Sunday , 5 May 2024

Προσεχώς νέα υποψηφιότητα για το δήμο Θεσσαλονίκης

Του Γ.Κατσιάνη

Αυξάνουν και πληθαίνουν οι “γαλάζιοι” μνηστήρες για το δήμο Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thesseconomy.gr, τις επόμενες ημέρες άλλος ένας “γαλάζιος” υποψήφιος θα ανακοινώσει την πρόθεση του να διεκδικήσει τον δημαρχιακό θώκο του δήμου Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για γνωστό πρόσωπο στα ΜΜΕ της πόλης, το οποίο έχει και συγγενική σχέση με πρωτοκλασάτο στέλεχος της κυβέρνησης.

Η συγκεκριμένη υποψηφιότητα έρχεται να προστεθεί σε εκείνες των Γιώργου Ορφανού, Σάκη Τζακόπουλου και Δρόσου Τσαβλή ενώ άγνωστο παραμένει τι προτίθεται να πράξει και ο Βασίλης Γάκης.

Την ίδια ώρα, ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Κωνσταντίνος Ζέρβας καταρτίζει την ατζέντα των επαφών που αναμένεται να έχει με κυβερνητικά στελέχη, με αντικείμενο την ανάπτυξη της πόλης.

Από την άλλη πλευρά, οι Στέλιος Αγγελούδης και Σπύρος Πέγκας συνεχίζουν την προεκλογική τους δράση, σε μια προσπάθεια να ενισχύσουν την δυναμική τους.

Ειλικρινά, δεν γνωρίζω ποιος από τους δύο θα λάβει (και αν) την στήριξη του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος για τον δήμο Θεσσαλονίκης, ωστόσο το σίγουρο είναι ότι επιχειρούν να διευρύνουν το κοινό τους και προς τα…αριστερά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *