Thursday , 8 October 2026

“Πρόβα τζενεράλε” αύριο για το Fly Over

Του Γ.Κατσιάνη

“Πρεμιέρα” κάνουν από αύριο, Παρασκευή οι προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην ανατολική εσωτερική περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της έναρξης των εργασιών για την κατασκευή του Fly Over.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Τροχαίας Θεσσαλονίκης, τις πρωϊνές ώρες μεταξύ των ανισόπεδων κόμβων (Α/Κ) Κ5 (περιοχή νοσοκομείου Παπαγεωργίου) και Κ10 (Κωνσταντινοπολίτικα), θα διακοπεί σταδιακά η κυκλοφορία όλων των οχημάτων στην δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας στο ρεύμα προς τα ανατολικά (προς Καλαμαριά – Αεροδρόμιο).

Αυτό σημαίνει ότι η κυκλοφορία των οχημάτων στην εσωτερική περιφερειακή οδό Θεσσαλονίκης θα διεξάγεται από τις δύο ελεύθερες αριστερές λωρίδες κυκλοφορίας στο ρεύμα πορείας προς τα ανατολικά.

Η Τροχαία καλεί τους οδηγούς να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας μποτιλιαρίσματος.

Check Also

Οδικές μεταφορές: Πώς η Ισπανία αντιμετώπισε το πρόβλημα του ενεργειακού κόστους μέσω του METSAF

Του Γ.Κατσιάνη Στις 29 Απριλίου, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή προχώρησε στη θέσπιση του Προσωρινού Πλαισίου Κρατικών …