Thursday , 2 May 2024

Πρόγραμμα κατάρτισης της Pfizer σε φοιτητές

Του Γ.Κατσιάνη

Την ευκαιρία σε τελειόφοιτους και μεταπτυχιακούς φοιτητές να αποκτήσουν γνώσεις και κατάρτιση σε τεχνολογίες και εργαλεία αιχμής προσφέρει η Pfizer.

Μέσω του προγράμματος “Univators: Skilling Future Digital Innovators”, το Κέντρο Ψηφιακής Καινοτομίας (Global Centerfor Digital Innovation – CDI) της Θεσσαλονίκης εκπαίδευσε 120 φοιτητές οκτώ διαφορετικών τμημάτων των πανεπιστημίων Αιγαίου, Πελοποννήσου και Θεσσαλίας.

Σκοπός του προγράμματος είναι η ισότιμη πρόσβαση των νέων ανθρώπων, ανεξαρτήτως τόπου διαμονής, σε εξειδικευμένες γνώσεις και δεξιότητες που θα τους φέρουν πιο κοντά στην αγορά εργασίας.

“Όλοι εμείς στο Κέντρο Ψηφιακής Καινοτομίας της Pfizer πιστεύουμε ότι σε κάθε γωνιά της χώρας υπάρχουν ταλέντα. Στόχος μας λοιπόν είναι να δώσουμε σε όλους την ευκαιρία να αναβαθμίσουν τις γνώσεις τους αλλά και να επανακαθορίσουν, σε νέα βάση, τις επαγγελματικές φιλοδοξίες τους. Όραμά μας είναι το CDI να συμβάλει στην ανάπτυξη ενός οικοσυστήματος συνεργασιών υψηλού επιστημονικού δυναμικού, επενδύοντας στα ταλέντα της Ελλάδας και στην διασύνδεση των πανεπιστημίων με την αγορά εργασίας”, δήλωσε ο επικεφαλής του CDI και της Pfizer στη Θεσσαλονίκη, Nico Gariboldi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *