Tuesday , 23 April 2024

Πρόεδρος Εμπορικού Συλλόγου Λάρισας: «Δεν θέλουμε να μετατραπεί σε hot spot το κέντρο της πόλης»

Του Γ. Κατσιάνη

«Επί ποδός» βρίσκονται οι επαγγελματίες και οι έμποροι της Λάρισας, με αφορμή τις πληροφορίες που κάνουν λόγο για φιλοξενία εκατοντάδων προσφύγων σε τέσσερα πρώην ξενοδοχεία, τα οποία βρίσκονται στην «καρδιά» της πόλης.

Όπως αποκαλύπτει το thesseconomy.gr, πρόθεση της ηγεσίας του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη είναι η φιλοξενία των προσφύγων στο εμβληματικό “Astoria” που βρίσκεται στην πλατεία Ταχυδρομείου, στο “Ambassadeur” (οδός Παπακυριαζή) και σε άλλα δύο πρώην ξενοδοχεία επί της οδού Παναγούλη.

«Δεν θέλουμε να μετατραπεί σε hot spot το κέντρο της Λάρισας», δήλωσε ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου, Χαράλαμπος Παπαδόπουλος και ανακοίνωσε πως την ερχόμενη εβδομάδα ο σύλλογος θα συνεδριάσει προκειμένου να αποφασίσει τις επόμενες κινήσεις, σε περίπτωση που προχωρήσει η μετεγκατάσταση των προσφύγων σε πρώην ξενοδοχεία.

«Φαίνεται ότι κάποιοι προτιμούν να επαναλειτουργήσουν ξενοδοχεία που είναι κλειστά εδώ και χρόνια, παρά να δημιουργήσουν ένα νέο hot spot, όπως στο Κουτσόχερο», υπογράμμισε.

Να σημειωθεί ότι την ερχόμενη εβδομάδα, ο δήμαρχος Λαρισαίων, Απόστολος Καλογιάννης θα πραγματοποιήσει επαφές με φορείς της πόλης για το συγκεκριμένο ζήτημα.   

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *