Monday , 6 May 2024

Πρόεδρος του ΕΣΘ Παντελής Φιλιππίδης: «Η Black Friday έδωσε ανάσα στην αγορά της Θεσσαλονίκης»- Ανοικτά αύριο, Κυριακή, τα καταστήματα

Τα πρώτα χαμόγελα… άνθισαν στους εμπόρους της Θεσσαλονίκης καθώς μικροί και μεγάλοι κατέκλυσαν χθες αλλά και σήμερα από το πρωί το κέντρο της πόλης με αφορμή την Black Friday. «Οι έμποροι της Θεσσαλονίκης είναι ευχαριστημένοι από τη χθεσινή μέρα, ενώ συνεχίζονται σήμερα και αύριο Κυριακή οι προσφορές», επισημαίνει στο thesseconomy.gr. ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης Παντελής Φιλιππίδης.

Κινητικότητα στην αγορά
«Δόθηκε μια ανάσα στην αγορά. Ο κόσμος ανταποκρίθηκε στη συγκεκριμένη μέρα. Οπωσδήποτε είμαι ευχαριστημένος γιατί κατέβηκε ο κόσμος και γιατί είδαμε μια κινητικότητα στην αγορά η οποία δεν υπήρχε τις προηγούμενες ημέρες, οπότε αυτό μας χαροποίησε. Το… ταμείο βέβαια θα γίνει το βράδυ της Κυριακής. Πάντως μια ανάσα δόθηκε», υπογραμμίζει ο πρόεδρος του ΕΣΘ Παντελής Φιλιππίδης. «Αλλά να προσθέσω ότι με μια ημέρα δεν σωζόμαστε!», λέει και υπογραμμίζει ότι «οι τιμές αυτή τη στιγμή είναι καταπληκτικές. Υπάρχουν εκπτώσεις σε είδη ένδυσης και υπόδησης που ξεκινούν από 50% και φτάνουν μέχρι και 70%. Οι εκπτώσεις οι δικές μας είναι πάρα πολύ μεγάλες. Οι μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις στηρίζουν τη Black Friday. Γιατί οι μεγάλες επιχειρήσεις δυστυχώς δεν κάνουν μεγάλες εκπτώσεις. Οι καταναλωτές θα βρουν πραγματικές Black Friday τιμές στις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις», συμβουλεύει ο κ. Παντελίδης.

Ανοικτή η αγορά αύριο Κυριακή
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του συνδέσμου επιχειρήσεων, τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοιχτά αύριο, Κυριακή, σε όλη τη χώρα από τις 11.00 π.μ. μέχρι τις 20.00 μ.μ. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση: «και τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου (Cyber Monday) οι λιανεμπορικές επιχειρήσεις θα έχουν μεγάλες προσφορές σε ποικιλία προϊόντων με την αρτιότερη δυνατή εξυπηρέτηση και σεβασμό στο καταναλωτικό κοινό». Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΕΣΘ αναφέρει ότι «αν και είναι προαιρετικό ανοικτή θα είναι η αγορά αυτή την Κυριακή, 26 του μηνός».

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *