Tuesday , 23 April 2024

Πώς μπορείτε να αποκτήσετε BMW από… 300 ευρώ

Την ευκαιρία να αγοράσουν αυτοκίνητο σε τιμή ευκαιρίας, έχουν όσοι συμμετάσχουν στη δημοπρασία της Διεύθυνσης Διαχείρισης Δημόσιου Υλικού – ΔΔΔΥ (πρώην ΟΔΔΥ), η οποία θα πραγματοποιηθεί στην Πάτρα.

Η εκποίηση των οχημάτων θα γίνει στις 10 τα πρωί της Τετάρτης 25 Σεπτεμβρίου στην αποθήκη του Τελωνείου Πατρών του κτιρίου λιμένα (Γούναρη 1).

Μεταξύ των αυτοκινήτων που θα δημοπρατηθούν ξεχωρίζει μια μαύρη Mercedes 220 με πρώτη άδεια κυκλοφορίας το 2007 και τιμή εκκίνησης τις 4.000 ευρώ.

Όσοι αναζητούν φθηνότερες λύσεις, μπορούν να διεκδικήσουν μια μπλε BMW 318i του 2004, η οποία βγαίνει στο σφυρί για μόλις 300 ευρώ!

Όσον αφορά τους λάτρεις των αυτοκινήτων με διαφορετική φινέτσα, η λευκή κάμπριο BMW 318i του 2006 μοιάζει ως ιδανική λύση, αν φανταστεί κανείς ότι διατίθεται προς 500 ευρώ!

Όσοι θέλουν να συμμετάσχουν στη δημοπρασία, θα πρέπει να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα και να δηλώσουν στην επιτροπή τον Α.Φ.Μ., την αρμόδια Δ.Ο.Υ. και την ιδιότητά τους.

Να σημειωθεί ότι το 20% της τιμής κατακύρωσης (προκαταβολή) καταβάλλεται αμέσως μόλις τελειώσει η πλειοδοσία για κάθε όχημα και μετά την υπογραφή του πρακτικού ανακηρύξεως πλειοδότη ενώ όταν η πληρωμή γίνει τοις μετρητοίς προβλέπεται έκπτωση 30% στο σύνολο της προσφερόμενης τιμής.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *