Saturday , 20 April 2024

Πώς ο Άδωνις Γεωργιάδης συνδύασε τις επενδύσεις με την βιωσιμότητα του ελληνικού έθνους και για ποιο λόγο δεν πηγαίνει συχνά στη… Βουλή

Του Γ. Κατσιάνη

Κέφια είχε ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, κατά την διάρκεια της ομιλίας του στο 4ο Thessaloniki Summit.

Καταρχήν εκμυστηρεύτηκε στους παριστάμενους, Έλληνες και ξένους επιχειρηματίες και διπλωμάτες γιατί αποφεύγει να πηγαίνει τακτικά στη…Βουλή.

«Δεν πηγαίνω συχνά στη Βουλή για να μην γίνει…φασαρία», δήλωσε χαριτολογώντας και συνέχισε «γιατί να πάω, άλλωστε; Αφού γίνεται η δουλειά», αναφερόμενος στο κυβερνητικό έργο που επιτελείται αλλά και στην αδυναμία του ΣΥΡΙΖΑ να βρει τον βηματισμό του.  

Επιπλέον, ο κ. Γεωργιάδης προέβη και σε μια βαρυσήμαντη δήλωση, σχετικά με τις επενδύσεις.

«Η προσέλκυση άμεσων ξένων επενδύσεων είναι βασικός δείκτης για την βιωσιμότητα του ελληνικού έθνους», τόνισε ο υπουργός Ανάπτυξης, σημειώνοντας πως «χωρίς επενδύσεις, δεν μπορείς να κάνεις πολιτική που στοχεύει στην καταπολέμηση του δημογραφικού προβλήματος».

Όσον αφορά το φορολογικό νομοσχέδιο, ο κ. Γεωργιάδης υποστήριξε πως η μεγάλη του καινοτομία είναι ότι συμβάλλει στην καταπολέμηση της γραφειοκρατίας.

«Στόχος μας είναι η επιστροφή της λογικής», δήλωσε με νόημα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *