Saturday , 20 April 2024

Π.Κετικίδης: «Θέλουμε να μετατρέψουμε την Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας σε ακαδημία που θα εκπαιδεύει επιχειρηματίες και ιδιώτες επενδυτές να γίνουν επιχειρηματικοί άγγελοι»

Του Γ. Κατσιάνη

Την πρόθεση του να μετατρέψει την Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας (ΑΖΚ) σε ακαδημία που θα εκπαιδεύει επιχειρηματίες και ιδιώτες επενδυτές να γίνουν επιχειρηματικοί άγγελοι (business angels) αποκάλυψε ο νέος πρόεδρος του φορέα, Παναγιώτης Κετικίδης.

Στην πρώτη τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε από την ανάληψη των καθηκόντων του στην εκπομπή «Έξυπνη Οικονομία» της TV100, ο κ. Κετικίδης τόνισε πως στόχος είναι η Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας να λειτουργήσει «ως γέφυρα μεταξύ των ακαδημαϊκών ιδρυμάτων και των επιχειρήσεων». 

«Θέλουμε η ΑΖΚ να εξελιχθεί σε κέντρο υποδοχής του Elevate Greece στη Βόρεια Ελλάδα», υπογράμμισε ενώ ανακοίνωσε πως το διάστημα 24-26 Μαΐου η Θεσσαλονίκη θα φιλοξενήσει το Ευρωπαϊκό Συνέδριο Επιχειρηματικών Αγγέλων (EBAN), στις εργασίες του οποίου αναμένεται να συμμετάσχουν περισσότεροι από 350 επενδυτές.

Δείτε όλη τη συνέντευξη του προέδρου της ΑΖΚ EXYPNH OIKONOMIA ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ 94 – YouTube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *