Thursday , 29 October 2026

“Ρεσιτάλ” εξωστρέφειας από το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο

Μαθήματα…εξωστρέφειας παραδίδει το τελευταίο διάστημα το Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο (ΕΑΠ).

Έτσι, μετά τα Ανοικτά Πανεπιστήμια της Ιαπωνίας, της Γερμανίας και του Universidad Nacional de Educacióna Distancia (UNED) της Ισπανίας, το ΕΑΠ προχώρησε στην υπογραφή μνημονίου συνεργασίας και με το Ανοιχτό Πανεπιστήμιο του Ισραήλ (Open University of Israel) (φωτογραφία).

Η συνεργασία θα είναι σε ακαδημαϊκό και ερευνητικό επίπεδο και θα αφορά μεταξύ άλλων τη δημιουργία κοινών ακαδημαϊκών προγραμμάτων σπουδών αλλά και την συνεργασία μεταξύ των μελών ΔΕΠ των δύο πανεπιστημίων.

Να σημειωθεί ότι η συμφωνία επετεύχθη κατά την διάρκεια επίσκεψης που πραγματοποίησε στο Ισραήλ ο πρόεδρος του ΕΑΠ, καθηγητής Ιωάννης Καλαβρουζιώτης, στο πλαίσιο υλοποίησης του προγράμματος Erasmus International στο πανεπιστήμιο Ben Gurion.

Check Also

Θεσσαλία: Μετρά τις… πληγές του από τις πλημμύρες το Νότιο Πήλιο – Στο… πόδι συνεργεία για τις ζημιές – Χωρίς νερό ο Πλατανιάς

Μεγάλα προβλήματα σε σπίτια, επιχειρήσεις και υποδομές προκάλεσαν οι χθεσινές πλημμύρες στο Νότιο Πήλιο καθώς …