Friday , 29 March 2024

Σάββας Αναστασιάδης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ εξαπάτησε τον λαό»

Μια σύντομη αναδρομή στο πρόσφατο παρελθόν και στην αξία της πολιτικής συναίνεσης έκανε ο βουλευτής ΝΔ Β’ Θεσσαλονίκης, Σάββας Αναστασιάδης, κατά την διάρκεια της ομιλίας του στο Ωραιόκαστρο, παρουσία πλήθους κόσμου και εκπροσώπων της αυτοδιοίκησης.                                         

Ο κ. Αναστασιάδης αναφέρθηκε στα φλέγοντα ζητήματα  που αντιμετωπίζει  η χώρα «με ευθύνη της κυβέρνησης Τσίπρα», όπως σημείωσε, όπως επίσης και το τι έγινε πριν δέκα χρόνια όταν ο τότε πρωθυπουργός, Κώστας Καραμανλής ζητούσε πολιτική συναίνεση για να αντιμετωπίσει την παγκόσμια κρίση και το καλοκαίρι του 2014, όταν ο τότε πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, προσπάθησε και αυτός να πετύχει πολιτική συνεννόηση για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Επιπλέον, ο κ. Αναστασιάδης αναφέρθηκε στις δεσμεύσεις που εξήγγειλε η απερχόμενη κυβέρνηση, όπως «ότι θα σκίσει τα μνημόνια, θα καταργήσει τον ΕΝΦΙΑ, θα αυξήσει μισθούς και συντάξεις και εξαπάτησε το λαό». 

Όσον αφορά τις εκλογές, ο βουλευτής ΝΔ Β’ Θεσσαλονίκης απεύθυνε ανοικτό κάλεσμα στους πολίτες να εμπιστευτούν τη Νέα Δημοκρατία «τη μόνη δύναμη ανάπτυξης, ενότητας και προόδου» και τον Κυριάκο Μητσοτάκη για να επιστρέψει η ελπίδα στη χώρα.

Τον κ. Αναστασιάδη προλόγισαν ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας ο οποίος μίλησε για τον  φίλο, και πολιτικό  Σάββα Αναστασιάδη που είναι πάντα δίπλα στα προβλήματα της περιφέρειας, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Ωραιοκάστρου, Παντελής Τσακίρης ο οποίος υποστήριξε ότι ιδιαίτερα στην κρίσιμη περίοδο που περνάει η χώρα μας χρειάζονται πολιτικοί, όπως ο Σάββας Αναστασιάδης , ο Πρόεδρος της δημοτικής Τ.Ο. ΝΔ Ωραιοκάστρου, Κώστας Τεκερλέκης ο οποίος μίλησε για το ήθος και το  πλαίσιο αρχών και αξιών μέσα στο οποίο κινείται ο βουλευτής ΝΔ και  ο επιστήθιος φίλος του, Σάββας Καλεντερίδης,  ο οποίος αναφέρθηκε στον ρόλο που έπαιξε ο βουλευτής ΝΔ με τις παρεμβάσεις του και τις πρωτοβουλίες του σε καίρια εθνικά θέματα, όπως  η ποινικοποίηση της άρνησης της γενοκτονίας και χαρακτήρισε αδήριτη ανάγκη για τον τόπο την επανεκλογή του  κ. Αναστασιάδη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *