Friday , 3 May 2024

Σάρωσε τα ΟΤΑ Awards 2019-2023 η Μητροπολιτική Ενότητα Θεσσαλονίκης

Με μια…συλλογή από βραβεία επέστρεψε η αντιπεριφερειάρχης Μητροπολιτικής  Ενότητας Θεσσαλονίκης, Βούλα Πατουλίδου από τα ΟΤΑ Awards 2019-2023.

Πρόκειται για τα μοναδικά βραβεία που υπάρχουν στην χώρα μας και απευθύνονται αποκλειστικά στους δήμους και τις περιφέρειες, αναδεικνύοντας και επιβραβεύοντας δράσεις και έργα για την καινοτομία, τη βιωσιμότητα, την ποιότητα ζωής των πόλεων αλλά και τις υπηρεσίες προς τον πολίτη. Ειδικότερα, η κ. Πατουλίδου παρέλαβε τα βραβεία για το ευφυές σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης κυκλοφορίας, την ενοποίηση κέντρων ελέγχου κυκλοφορίας, το παρατηρητήριο βιώσιμης αστικής ανάπτυξης της Θεσσαλονίκης, την εξυγίανση-αποκατάσταση του υπεδάφους και το Film Office.

“Μέσω το προγράμματος μας Μητροπολιτική Θεσσαλονίκη, είχαμε έναν ουσιαστικό στόχο: να βελτιώσουμε μαζί την καθημερινότητα, για όλους και για το σήμερα και το αύριο. H επιβράβευση των έργων της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και ειδικότερα της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης στα OTA Awards αναδεικνύει τα ίδια τα έργα αλλά και την προσπάθεια των ανθρώπων που δούλεψαν γι’ αυτά. Είναι σημαντικό να αντιληφθούμε πως πίσω από τα έργα δεν υπάρχουν μόνο αριθμοί”, δήλωσε η κα Πατουλίδου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *