Monday , 13 May 2024

Σήμερα το τελευταίο αντίο στον Στέλιο Συμεωνίδη

Το τελευταίο αντίο στον πρώην διεθνή διαιτητή και πρώην δήμαρχο Πεύκων, Στέλιο Συμεωνίδη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία 69 ετών, λένε σήμερα συγγενείς και φίλοι.

Η εξόδιος ακολουθία θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί στον ιερό ναό των Δώδεκα Αποστόλων, στα Πεύκα.

“Πάλεψες σαν μαχητής για 2 ολόκληρους μήνες αλλά οι ατυχίες σε λύγισαν. Φεύγεις νωρίς πατέρα αλλά τουλάχιστον έζησες μια γεμάτη ζωή”, αναφέρει στο αποχαιρετιστήριο του μήνυμα ο γιός του, Τόλης.

Ο Στέλιος Συμεωνίδης διετέλεσε πρόεδρος της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας (ΚΕΔ).

Το διάστημα 2012-2017 ήταν οικονομικός επόπτης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (ΕΕΘ) ενώ από το 2017 έως το 2023 υπήρξε μέλος της Επιτροπής Δημοσίων Σχέσεων.

“Με την προσωπικότητα του συνέβαλε τα μέγιστα στην εξωστρέφεια και στην ενίσχυση του κύρους του ΕΕΘ. Το κενό που αφήνει πίσω του είναι δυσαναπλήρωτο”. τονίζει στην ανακοίνωση του το ΕΕΘ.

“Υπηρέτησε με συνέπεια τον επιμελητηριακό θεσμό και η προσφορά του ως μέλος της διοίκησης του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης (Ε.Ε.Θ.), υπήρξε μεγάλη”, σημειώνει, μεταξύ άλλων στο αποχαιρετιστήριο μήνυμα της η ομοσπονδία επαγγελματιών και εμπόρων νομού Θεσσαλονίκης (ΟΕΕΘ).

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *