Thursday , 25 April 2024

ΣΕΜΑΣ: Ποιοι εξελέγησαν για το νέο διοικητικό συμβούλιο

Τα μέλη του νέου διοικητικού συμβουλίου του Σωματείου Ελλήνων Μεταποιητών Αλουμινίου & Σιδήρου (ΣΕΜΑΣ) εξελέγησαν στο πλαίσιο της πρόσφατης Γενικής Εκλογοαπολογιστικής Συνέλευσης του σωματείου.

Οι εκλογές πραγματοποιήθηκαν στις 7 και 8 Απριλίου, στη νέα έδρα του σωματείου, επί της οδού Γ. Τσόντου 27-29, στη Δυτική Είσοδο της πόλης. Ψήφισαν 189 μέλη και εξελέγησαν για το ΔΣ οι: Ιωάννης (Στάθης) Φωτιάδης, Παναγιώτης Πορτοκαλίδης, Γεώργιος Καρυπίδης, Χαράλαμπος Πρίπορας, Βασίλης Σαριανίδης, Γιάννης Μουρατίδης, Κλεάνθης Χαϊδευτός, Λάζαρος Επανωμίτης, και ο Χρήστος Μπαλταγιάννης.

Τις εργασίες της γενικής συνέλευσης άνοιξε με χαιρετισμό ο πρόεδρος του ΣΕΜΑΣ, Ιωάννης (Στάθης) Φωτιάδης (φωτογραφία) ο οποίος θα είναι εκ νέου υποψήφιος για τη θέση του προέδρου. Ο κ. Φωτιάδης αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην ανάγκη αυξημένης συμμετοχής των μελών στην εκλογική διαδικασία, ενώ επισήμανε πως και η φετινή εκλογοαπολογιστική συνέλευση πραγματοποιείται σε μια περίοδο ιδιαίτερα δύσκολη για την ελληνική επιχειρηματική κοινότητα και ειδικά για τον κλάδο αλουμινίου και σιδήρου.

Ιδιαίτερη αναφορά έκανε στο έργο της διοίκησης του σωματείου μέχρι σήμερα και στα προγράμματα που υλοποιεί για την στήριξη των μελών του. Επίσης, υπογράμμισε τη σταθερή βούληση της διοίκησης του ΣΕΜΑΣ να βρίσκεται στο πλευρό των συναδέλφων, να αγωνίζεται για την επίλυση των προβλημάτων που τους απασχολούν και να διεκδικεί προγράμματα που έχουν στόχο την επιμόρφωση των επαγγελματιών του κλάδου για θέματα νέων τεχνολογιών και καινοτόμων προϊόντων.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΜΑΣ αναμένεται να συγκροτηθεί σε Σώμα, τη Δευτέρα 15 Απριλίου.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *