Friday , 19 April 2024

Σε απεργιακό κλοιό αύριο η χώρα- Συγκεντρώσεις και πορείες στη Θεσσαλονίκη

Σε απεργιακό κλοιό αύριο η χώρα με αφορμή την 24ωρη απεργία που εξήγγειλε η Γενική Συνομοσπονδία Εργατών Ελλάδας, στην οποία συμμετέχει με στάση εργασίας η ΑΔΕΔΥ.

Χωρίς αστικά λεωφορεία θα παραμείνει η Θεσσαλονίκη, ακινητοποιημένα θα είναι τα τρένα και ο προαστιακός, δεμένα τα πλοία στα λιμάνια. Απεργούν αύριο και οι δημοσιογράφοι.

Συγκεντρώσεις και πορείες προγραμματίστηκαν για αύριο στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας που εξήγγειλε η ΓΣΕΕ.

Στις 10.30 το πρωί θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης, έξω από τα γραφεία του στην Αριστοτέλους, ενώ την ίδια ώρα θα γίνει η συγκέντρωση του Πανεργατικού Μετώπου στο άγαλμα Βενιζέλου.

Στις 10.30 στη διασταύρωση των οδών Αγίας Σοφίας και Εγνατίας και στις 12 στην Καμάρα θα γίνουν οι συγκεντρώσεις των πρωτοβάθμιων σωματείων και των κομμάτων της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς.

Μετά τις συγκεντρώσεις αναμένονται και πορείες στους κεντρικούς δρόμους της πόλης που αναμένεται να ολοκληρωθούν στο υπουργείο Μακεδονίας- Θράκης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *