Thursday , 25 April 2024

Σε…λίφτινγκ οι δρόμοι του δήμου Θεσσαλονίκης-Μετά την οδό Γ. Παπανδρέου, σειρά έχει η λεωφόρος Στρατού

Με εντατικό ρυθμό συνεχίζεται η προσπάθεια της διοίκησης του δήμου Θεσσαλονίκης για την αναβάθμιση του οδικού δικτύου της πόλης.

Το πρωί, ο δήμαρχος, Κωνσταντίνος Ζέρβας επισκέφτηκε τα έργα ασφαλτόστρωσης που εκτελούνται στο πέμπτο δημοτικό διαμέρισμα και συγκεκριμένα στη συμβολή των οδών Γεωργίου Παπανδρέου και 25ης Μαρτίου.

«Στόχος μας είναι η κατάσταση στο οδικό δίκτυο της πόλης μας να αλλάξει», ανέφερε ο κ. Ζέρβας, παρατηρώντας ότι σήμερα το εκτεταμένο δίκτυο δρόμων που ανήκει στα διοικητικά όρια του δήμου Θεσσαλονίκης, μήκους περίπου 400 χιλιομέτρων, δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση.

Επιπλέον, ο κ. Ζέρβας τόνισε ότι η δημοτική αρχή αξιοποίησε την περίοδο των περιορισμών στην κυκλοφορία λόγω κορωνοϊού και προχώρησε σε σειρά ασφαλτοστρώσεων σε κομβικούς δρόμους, όπως στις οδούς Κατσιμίδη, Ίωνος Δραγούμη και Παπάφη.

“Η διοίκηση του δήμου σκοπεύει να αξιοποιήσει την περίοδο του καλοκαιριού, οπότε μειώνεται η κίνηση στους δρόμους της πόλης, για να προχωρήσει σε νέες ασφαλτοστρώσεις σε κομβικούς δρόμους”, σημείωσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης και ανακοίνωσε ότι το Σαββατοκύριακο θα αρχίσει η ασφαλτόστρωση της λεωφόρου Στρατού.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *