Tuesday , 7 May 2024

Σε… ρυθμούς Black Friday αγορά και καταναλωτές με εκπτώσεις πάνω από 60%» – Ανοικτά τα καταστήματα την Κυριακή -Έρχεται η Cyber Monday

«Περιμένουμε σήμερα, Παρασκευή, αλλά και το σαββατοκύριακο να υπάρχει ανάκαμψη στον τζίρο», επισημαίνει, μιλώντας για τη Black Friday στο thesseconomy.gr. ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης (ΕΣΘ) Παντελής Φιλιππίδης.

Ανοικτή η αγορά την Κυριακή
Σύμφωνα με την ανακοίνωση του συνδέσμου επιχειρήσεων, τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοιχτά την Κυριακή σε όλη τη χώρα από τις 11.00 π.μ. μέχρι τις 20.00 μ.μ. Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση: «Την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου (Black Friday) και τη Δευτέρα 27 Νοεμβρίου (Cyber Monday) οι λιανεμπορικές επιχειρήσεις θα έχουν μεγάλες προσφορές σε ποικιλία προϊόντων με την αρτιότερη δυνατή εξυπηρέτηση και σεβασμό στο καταναλωτικό κοινό». Από την πλευρά του ο πρόεδρος του ΕΣΘ αναφέρει ότι «αν και είναι προαιρετικό ανοικτή θα είναι η αγορά αυτή την Κυριακή, 26 του μηνός. Πιστεύω ότι θ’ ανοίξουν οι περισσότεροι έμποροι».

Εκπτώσεις σε ρούχα και παπούτσια
«Οι εκπτώσεις είναι μεγάλες, όπως είναι κάθε χρόνο τουλάχιστον στις πολύ μικρές και στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις», υπογραμμίζει ο κ. Φιλιππίδης, παρακινώντας τους Θεσσαλονικείς καταναλωτές να στραφούν σε μικρότερα καταστήματα. Γιατί όπως διευκρινίζει «οι εκπτώσεις στην ένδυση και στην υπόδηση θα είναι της τάξης του 50%, του 60% και σε κάποιες περιπτώσεις θα ξεπερνάνε αυτό το ποσοστό. Και μιλάμε για όλα τα είδη τα οποία συμμετέχουν. Αλλά από εκεί και πέρα την πρωτοκαθεδρία στη συγκεκριμένη περίπτωση την έχουν η ένδυση και η υπόδηση. Εμείς ελπίζουμε να πάνε όλα καλά και φυσικά να έχει χρήματα ο καταναλωτής να ξοδέψει. Οι εκπτώσεις είναι πάρα πολύ μεγάλες στα καταστήματά μας» προσθέτει ο πρόεδρος του ΕΣΘ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *