Friday , 29 March 2024

Σε 24 ώρες(!) θα εκδίδεται ηλεκτρονικά το δίπλωμα οδήγησης από τα μέσα Μαρτίου

Μέσα σε μία ημέρα(!) θα εκδίδεται από τα μέσα Μαρτίου, το προσωρινό ηλεκτρονικό δίπλωμα οδήγησης. Αυτό ανακοίνωσε ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Γιάννης Κεφαλογιάννης, κατά τη διάρκεια συνάντησης που είχε στη Θεσσαλονίκη με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολο Τζιτζικώστα.Επιπλέον, ο κ. Κεφαλογιάννης ενημέρωσε τον κ. Τζιτζικώστα για τις αλλαγές που δρομολογεί το υπουργείο στη διαδικασία απόκτησης διπλωμάτων οδήγησης, με την κατάθεση του νέου νόμου.                                                                                                     

ΟΑΣΘ

Από την πλευρά του, ο περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας έθεσε στον κ. Κεφαλογιάννη το θέμα του ΟΑΣΘ, επισημαίνοντας την κακή κατάσταση των αστικών συγκοινωνιών της Θεσσαλονίκης που ταλαιπωρούν τους πολίτες στις καθημερινές τους μετακινήσεις.                                                                                              

Ο υφυπουργός Μεταφορών ενημέρωσε τον κ. Τζιζικώστα για το χρονοδιάγραμμα των αλλαγών που προωθεί το αρμόδιο υπουργείο στον ΟΑΣΘ, με τα ΚΤΕΛ να αναλαμβάνουν την εκτέλεση συγκοινωνιακού έργου σε 25 δρομολόγια της Θεσσαλονίκης αλλά και με την προμήθεια από τη μεριά του ΟΑΣΘ νέων λεωφορείων που θα βελτιώσουν σημαντικά τη σημερινή κατάσταση.                                                                                                     

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *