Thursday , 25 April 2024

Σοκ στη Λάρισα: Βρέθηκε νεκρό βρέφος θαμμένο σε χωράφι – Στην εντατική η 38χρονη μητέρα

Άλλη μια τραγωδία συγκλονίζει το πανελλήνιο και πιο συγκεκριμένα την κοινωνία της Λάρισας. Αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας βρήκαν θαμμένο σε αγροτική περιοχή του νομού ένα βρέφος. Όλα ξεκίνησαν όταν εισήχθη εσπευσμένα με αιμορραγία 38χρονη γυναίκα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας. Οι γιατροί στο τμήμα Επειγόντων του νοσοκομείου διαπίστωσαν ότι η αιμορραγία προέρχεται από τοκετό και ότι η 38χρονη αντιμετωπίζει κινδύνους με αφορμή τη σηπτική κατάσταση στην οποία είχε περιέλθει. Αποφάσισαν την εισαγωγή της στη Μονάδα Εντατικής θεραπείας όπου νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, η 38χρονη -που φέρεται να δηλώνει άγνοια για την κύησή της- αρχικά μεταφέρθηκε με έντονους πόνους σε Κέντρο Υγείας και στη συνέχεια εσπευσμένα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Η τραγωδία
Αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας ερευνώντας την υπόθεση επιβεβαίωσαν τη διάγνωση των γιατρών ότι προηγήθηκε τοκετός αφού, όπως αποδείχτηκε στη συνέχεια, με πρωτοβουλία τους συγγενείς της 38χρονης προχώρησαν στην ταφή του νεογνού, το οποίο -σύμφωνα με τα όσα αναφέρθηκαν στην αστυνομία- γεννήθηκε νεκρό.
Με εισαγγελική εντολή αστυνομικοί μετέβησαν σε αγροτική περιοχή του νομού όπου οι συγγενείς της 38χρονης είχαν θάψει το βρέφος. Χθες το μεσημέρι προχώρησαν στην εκταφή του. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, οι συγγενείς της γυναίκας υποστηρίζουν πως το νεογνό γεννήθηκε νεκρό. Την ίδια ώρα η 38χρονη ισχυρίστηκε ότι αγνοούσε πως ήταν έγκυος. Τώρα αναμένονται οι καταθέσεις των συγγενών προκειμένου να απαντήσουν στο ερώτημα γιατί προχώρησαν στην εν κρυπτώ ταφή του νεογέννητου. Ήδη έχει παραγγελθεί ιατροδικαστική εξέταση για να εξακριβωθούν τα αίτια θανάτου του βρέφους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *