Tuesday , 28 July 2026

Στέλιος Πέτσας: «Θα μετακινούνται από τη θέση τους όσοι δεν επιθυμούν να εμβολιαστούν»

Του Γ. Κατσιάνη

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να καταστήσει υποχρεωτικό τον εμβολιασμό για χιλιάδες εργαζόμενους στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα από τον Σεπτέμβριο, αφήνει η κυβέρνηση.

Του λόγου το αληθές επιβεβαιώνουν οι πρόσφατες δηλώσεις του πρωθυπουργού περί επικείμενου εμβολιασμού των εργαζομένων σε νοσοκομεία και γηροκομεία καθώς και η θέσπιση προνομίων για όσους εμβολιάζονται.

Στο θέμα αναφέρθηκε και ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, ο οποίος μιλώντας στο Open τόνισε πως «οι άνθρωποι πως υπηρετούν σε υπηρεσίες πρώτης γραμμής, δεν υπάρχει καμία δικαιολογία να μην κάνουν το εμβόλιο».

«Όσοι δεν επιθυμούν για κάποιους λόγους να κάνουν το εμβόλιο, θα μετακινούνται σε άλλες θέσεις. Αυτό είναι ξεκάθαρο», υπογράμμισε ο κ. Πέτσας και σημείωσε πως θα γίνουν νομοθετικές παρεμβάσεις, ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο μέχρι το φθινόπωρο.  

Check Also

Προσοχή και «χαμηλές» ταχύτητες σε δρόμο της Χαλκιδικής – Κλειστή λωρίδα – Για ποιο λόγο

Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι οι οδηγοί στην επαρχιακή οδό Νέων Μουδανιών Κύκλωμα Κασσάνδρας …