Thursday , 18 April 2024

Σταδιακή άρση της απαγόρευσης στο παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης, μετά τις 20 Απριλίου “βλέπει” ο δήμαρχος, Κωνσταντίνος Ζέρβας

Ανοιχτό το ενδεχόμενο να υπάρξει σταδιακή άρση της απαγόρευσης στο παραλιακό μέτωπο της Θεσσαλονίκης, μετά τις 20 Απριλίου άφησε ο δήμαρχος, Κωνσταντίνος Ζέρβας.

Όπως εκτίμησε ο κ. Ζέρβας, μετά την πάροδο της 20ης Απριλίου,ενδεχομένως “τα πράγματα να είναι τόσο καλά ώστε να αναθεωρήσουμε τα ωράρια και να μπορέσουμε πάλι να έχουμε τη Νέα παραλία σαν χώρο όπου μπορούμε να περπατάμε και να ευχαριστιόμαστε”.

Μέχρι στιγμής τα πράγματα είναι ομαλά, εκείνο που λέω σε κάθε περίπτωση και το λέω και τώρα είναι υπομονή και επιμονή από τους συμπολίτες μας. Είμαστε πολύ κοντά στο να νικήσουμε αυτόν τον εχθρό, ένα είναι το μέσο, να μείνουμε σπίτια μας. Θα τα καταφέρουμε μέχρι το τέλος”, τόνισε ο κ. Ζέρβας ενώ έκανε και ιδιαίτερη αναφορά στη πειθαρχία που δείχνουν οι πολίτες της Θεσσαλονίκης.

“Η Θεσσαλονίκη έχει δείξει εξαιρετικά αποτελέσματα όπως και η χώρα μας οπότε με αυτή την πειθαρχία που δείξαμε μέχρι τώρα στο τέλος θα καταφέρουμε να είμαστε νικητές”,υπογράμμισε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *