Monday , 13 May 2024

Στην Κεφαλονιά ο Νίκος Ανδρουλάκης-Πυρά κατά κυβέρνησης για το “μπαράζ” συμπτώσεων στην υπόθεση των υποκλοπών

Του Γ.Κατσιάνη

Την Κεφαλονιά επισκέπτεται σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

Ειδικότερα, στις πέντε το απόγευμα θα συναντηθεί με τον Σύνδεσμο Οινοποιών Κεφαλονιάς και στις 8 το βράδυ θα μιλήσει στην αίθουσα εκδηλώσεων του Εμπορικού Επιμελητηρίου Κεφαλονιάς και Ιθάκης.

Αύριο, Παρασκευή ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής θα επισκεφτεί το Μαντζαβινάτειο νοσοκομείο στο Ληξούρι.

“Πυρά” κατά κυβέρνησης για την υπόθεση των υποκλοπών

Εξάλλου, χθες ο κ. Ανδρουλάκης κατήγγειλε την αιφνιδιαστική αντικατάσταση μελών της Αρχής Διασφάλισης Απορρήτου των Επικοινωνιών, λίγες ώρες πριν να συνεδριάσει για την υπόθεση των υποκλοπών.

“Είναι μια ακόμη “σύμπτωση”, που αθροίζεται σε συνέχεια των προηγούμενων “συμπτώσεων”. “Σύμπτωση” η παρακολούθηση και μέσω ΕΥΠ και Predator. Δεν έχουν το Predator, αλλά μαζί παρακολουθούσαν. “Σύμπτωση” ότι δεν έδωσαν στην ΑΔΑΕ τον φάκελο από την ΕΥΠ, που με παρακολουθούσε ως δήθεν “εθνικό κίνδυνο”, γιατί πρέπει να δικαιολογήσουν ποιος είναι ο “εθνικός κίνδυνος” που επικαλείται η κ. Βλάχου”, τόνισε, μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής και χαρακτήρισε “επικίνδυνη” την κυβέρνηση.

“Μετά από αυτές τις τυχαίες “συμπτώσεις” αποδεικνύεται ότι η δημοκρατία μας, οι θεσμοί μας, το κράτος δικαίου δεν μπορούν αυτή τη στιγμή να περιφρουρηθούν από την κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη. Είναι επικίνδυνη κυβέρνηση για τους θεσμούς, για τη δημοκρατία”, υπογράμμισε.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *