Saturday , 4 May 2024

Στη Θεσσαλονίκη αύριο, Δευτέρα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Θα μιλήσει στους υποψηφίους και θα επισκεφθεί έργα

Στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται αύριο, από το πρωί, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Θα επισκεφθεί διάφορα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη και περιοχές όπου πρόκειται να γίνουν μεγάλα έργα υποδομών, θα μιλήσει σε νεολαίους στον Εύοσμο και στους υποψήφιους βουλευτές του κόμματος και θα εκκλησιασθεί.

Αναλυτικά, ο πρωθυπουργός αναμένεται να φθάσει στη Θεσσαλονίκη στις 9.30 το πρωί. Στο αεροδρόμιο Μακεδονία θα τον υποδεχτεί ο υφυπουργός Εσωτερικών (Μακεδονίας – Θράκης) κ. Σταύρος Καλαφάτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στη συνέχεια θα επισκεφθεί το ΕΚΕΤΑ στη Θέρμη, το περιαστικό δάσος του Δήμου Παύλου Μελά, τα στρατόπεδα Ζιάκα, Παύλου Μελά και Καρατάσιου και στη συνέχεια θα μεταβεί στον Εύοσμο. Εκεί αναμένεται να μιλήσει σε νέες και νέους της Νέας Δημοκρατίας και να επισκεφθεί το Δημαρχείο. Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι θα επισκεφθεί την αγορά Μοδιάνο και, νωρίς το απόγευμα, θα μιλήσει στους υποψηφίους βουλευτές Α και Β Θεσσαλονίκης.

Αργότερα, πάντα σύμφωνα με πληροφορίες, θα παρακολουθήσει την ακολουθία της Μεγάλης Δευτέρας στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης, όπου θα χοροστατήσει ο Μητροπολίτης Νεαπόλεως και Σταυρουπόλεως κ.κ. Βαρνάβας.

Ο κ. Μητσοτάκης θα αναχωρήσει από τη Θεσσαλονίκη το βράδυ.

Να σημειωθεί ότι ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε, σήμερα, σε συνέντευξή του, ότι η μία από τις εκλογικές περιφέρειες στις οποίες έχει δικαίωμα να είναι υποψήφιος, θα είναι η Α Θεσσαλονίκης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *