Sunday , 28 April 2024

Στη Θεσσαλονίκη αύριο ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Θα μιλήσει στο προσυνέδριο της ΝΔ στο «Βελλίδειο»

Στη Θεσσαλονίκη θα βρίσκεται αύριο ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης. Θα είναι ο κεντρικός ομιλητής του προσυνεδρίου της ΝΔ που διοργανώνεται τη Δευτέρα στην πόλη.

Η ανακοίνωση της ΝΔ
Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΝΔ «στην πορεία προς το 15ο Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί από τις 5 έως τις 7 Απριλίου στο Ζάππειο Μέγαρο, διοργανώνεται προσυνέδριο στη Θεσσαλονίκη, αύριο Δευτέρα 11 Μαρτίου, με κεντρικό ομιλητή τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη. Οι εργασίες του προσυνεδρίου θα διεξαχθούν στις 17.00 το απόγευμα στο συνεδριακό κέντρο «Ιωάννης Βελλίδης». Το προσυνέδριο αναμένεται να πραγματοποιηθεί σε πανηγυρικό κλίμα, με αφορμή και την συμπλήρωση των 50 χρόνων της Νέας Δημοκρατίας. Στο πλαίσιο αυτό και σε σχετικό βίντεο – ανάρτηση από τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής Θεσσαλονίκης, Ζήση Ιωακείμοβιτς αναφέρεται: «Η καρδιά της Νέας Δημοκρατίας χτυπά στη Θεσσαλονίκη. 50 χρόνια ΝΔ, 50 χρόνια Διοικούσα Επιτροπή Θεσσαλονίκης». Στο βίντεο… περνούν επίσης φωτογραφίες όλων των στελεχών της ΝΔ που υπηρέτησαν από τη θέση του προέδρου της Διοικούσας Επιτροπής της πόλης από το 1974 μέχρι και σήμερα.

Ποιοι θα μιλήσουν
Ως ομιλητές θα συμμετάσχουν ο πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του συνεδρίου Γιάννης Πλακιωτάκης, η γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Μαρία Συρεγγέλα, ο γενικός διευθυντής της ΝΔ Γιάννης Σμυρλής, ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ορφέας Γεωργίου, ο πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής Θεσσαλονίκης Ζήσης Ιωακείμοβιτς, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Α΄ Θεσσαλονίκης Θεόδωρος Μητράκας και ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Β΄ Θεσσαλονίκης Θωμάς Βράνος. Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο πρόεδρος της ΕΝΠΕ, περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Απόστολος Τζιτζικώστας και ο πρόεδρος της ΚΕΔΕ, δήμαρχος Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Λάζαρος Κυρίζογλου. Σε μια ξεχωριστή ενότητα του προσυνεδρίου με αφορμή τη συμπλήρωση φέτος 50 χρόνων από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας θα απευθύνουν χαιρετισμό οι διατελέσαντες πρόεδροι της Διοικούσας Επιτροπής Θεσσαλονίκης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *