Thursday , 2 May 2024

Στη Θεσσαλονίκη ο Νίκος Ανδρουλάκης

Του Γ.Κατσιάνη

Τακτικός επισκέπτης της Θεσσαλονίκης είναι το τελευταίο διάστημα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

Μετά την παρουσία του στην κηδεία του δολοφονηθέντος αστυνομικού, Γιώργου Λυγγερίδη, ο κ. Ανδρουλάκης θα βρεθεί και πάλι στη Θεσσαλονίκη.

Αυτή την φορά για να επισκεφτεί την 30η Διεθνή Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων Εξοπλισμού και Εφοδίων AGROTICA, η οποία θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 1-4 Φεβρουαρίου στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου και αναμένεται να παραστεί και στις εργασίες του 10ου Πανελλήνιου Συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί στο συνεδριακό κέντρο “Νικόλαος Γερμανός”.

Κατά την παραμονή του στη Θεσσαλονίκη, δεν αποκλείεται ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής να έχει επαφές και με αυτοδιοικητικούς παράγοντες ενόψει των εκλογών για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδος (ΚΕΔΕ), με τον δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα να διεκδικεί την προεδρία από τον δήμαρχο Αμπελοκήπων-Μενεμένης, Λάζαρο Κυρίζογλου.

Τις τελευταίες λεπτομέρειες του προγράμματος του κ. Ανδρουλάκη επεξεργάζεται ο επικεφαλής του Γραφείου Προέδρου στη Θεσσαλονίκη, Δημήτρης Σαρηγιάννης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *