Saturday , 4 May 2024

Στη Θεσσαλονίκη ο Παύλος Μαρινάκης

Του Γ.Κατσιάνη

‘Άρωμα” αυτοδιοικητικών εκλογών θα έχει η αυριανή, πρώτη παρουσία ως κυβερνητικού εκπροσώπου του Παύλου Μαρινάκη στη Θεσσαλονίκη.

Εκτός από την καθιερωμένη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών στο χώρο της ΔΕΘ, η παρουσία του κ. Μαρινάκη έχει και χαρακτήρα συντονισμού ενόψει των εκλογών του Οκτωβρίου.

Αυτός είναι και ο λόγος για τον οποίο θα πραγματοποιηθεί κλειστή συνάντηση με την συμμετοχή στελεχών της ΝΔ και υποψηφίων, σε μια προσπάθεια να αναζητηθούν λύσεις σε δήμους που εμφανίζουν χαμηλή συσπείρωση, λόγω και της πληθώρας υποψηφιοτήτων.

Ειδικότερα για τον δήμο Θεσσαλονίκης, πληροφορίες αναφέρουν ότι παρά την αποχώρηση του Γιώργου Ορφανού, δεν έχει φτάσει σε θεμιτό επίπεδο η στήριξη στο νυν δήμαρχο, Κωνσταντίνο Ζέρβα.

Άλλωστε, η συνεργασία του Βασίλη Γάκη με τον Στέλιο Αγγελούδη και η σύμπραξη του Σάκη Τζακόπουλο με τον Σπύρο Πέγκα διαμορφώνουν τάσεις αποσυσπείρωσης στο “γαλάζιο” στρατόπεδο.

Το σίγουρο, πάντως, είναι ότι παρά την αλλαγή συσχετισμών, το αυτοδιοικητικό “τοπίο” αναδιαμορφώνεται και αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον, όσο ο χρόνος κυλά.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *